nieuwjaars- en netwerkbijeenkomst Open Coffee Utrecht Business Restaurant food winebar The-Y
Op vrijdag 12 januari 2018 nodigen wij je uit voor de nieuwjaars- en netwerkbijeenkomst in de Food- & Winebar The Y, in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Als organisator van de maandelijkse netwerk meetups van het Open Coffee Utrecht Business Network, ziet Martin Planken van Topshelf Media je daar graag tegemoet.
Het is mooi om al diegenen die je het afgelopen jaar één van onze bijeenkomsten en events hebt ontmoet, opnieuw te begroeten maar ook om nieuwe relaties te leren kennen. Kom ook langs om elkaar bij aanvang van het nieuwe jaar het beste te wensen, terug te blikken en vooruit te kijken.

Programma Nieuwjaars- en Netwerkbijeenkomst 2018

15:30 – 16:00 uur: Inloop met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
16:00 – 16:10 uur: Toost op het nieuwe jaar + korte terug- en vooruitblik door Martin Planken
16:10 – 16:45 uur: Netwerken
16:45 – 17:00/17:15 uur: Introductie + workshop stresspreventie door Mascha Mooy van Bye Bye Burn-out: de burn-out expert voor het MKB
17:00/17:15 – 18:00 uur: Gratis Videopitch opnemen via EVC Multi Media van Edward van Cuilenborg + Netwerken & Afsluiting
Locatie
Food- & Winebar The Y, NBC Congrescentrum
Website: https://www.nbccongrescentrum.nl/onze-locatie/the-y/
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Parkeren: kan voor de deur (gratis)
Openbaar vervoer: tram stopt voor de deur
Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Welkom bij het NBC Congrescentrum – Animatievideo

 
Netwerken-Midden-Nederland-Utrecht-Business-Club-Open-Coffee
Krachtige sessie om 16:45 uur door DÉ specialist op het gebied van burnout en stress: Mascha Mooy van Bye Bye Burnout
Als hardwerkende zelfstandig ondernemer wil je van 2018 JOUW jaar maken! Je bent bezig met het ontwikkelen van nieuwe plannen en nieuwe verdienmodellen. Daarbij hanteert menigeen het motto: “Failure is not an option”. Vaak gaat dit gepaard met de nodige stress en als je niet uitkijkt dan ligt een burnout op de loer.
Logo Bye Bye BurnoutMet veel enthousiasme mogen wij hierbij aankondigen dat Mascha Mooy een sessie gaat verzorgen. Mascha Mooy (1979) is de oprichter van Bye Bye Burnout. Je kunt haar kennen door één van haar vele optredens zoals bij TEDx Amsterdam of in de media, zoals bij RTLZ, Nieuwsuur, NPO Radio 1 of je hebt over haar gelezen in het AD, de VIVA, Cosmopolitan of bijvoorbeeld de Elsevier.
Zij staat bekend als dé specialist op het gebied van burnout en stress. Zo toont Google USA toont interesse in de vernieuwde aanpak van het Nederlandse bedrijf Bye Bye Burnout! Temidden​ ​van​ ​een​ ​lijst​ ​met​ ​oprichters​ ​van​ ​onder​ ​meer​ ​Corendon,​ ​Coolblue,​ ​HelloFresh​ ​en​ ​Marktplaats staat​ ​Mascha​ ​Mooy,​ ​eigenaar​ ​en​ ​oprichtster​ ​van​ ​burn-outbedrijf​ ​Bye​ ​Bye​ ​Burnout.​ ​Het​ ​is​ ​de​ ​lijst​ ​met “De​ ​25​ ​Meest​ ​Inspirerende​ ​Ondernemers​ ​van​ ​2017”,​ ​een​ ​initiatief​ ​van​ ​De​ ​Ondernemer,​ ​het​ ​online platform​ ​van​ ​De​ ​Persgroep​ ​voor​ ​ondernemers.​ ​Nadat​ ​Mooy​ ​afgelopen​ ​najaar​ ​bij​ ​Google​ ​in​ ​Silicon Valley​ ​werd​ ​uitgenodigd,​ ​voelt​ ​dit​ ​als​ ​een​ ​extra​ ​bekroning​ ​op​ ​haar​ ​werk​ ​in​ ​eigen​ ​land:​ ​burn-outs bestrijden.
Macha-Mooy-Bye-Bye-Burnout-Business-Club-Netwerk-Open-Coffee-UtrechtMet veel succes is Mascha jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als salesmanager, waarna zij door een burn-out afscheid moest nemen van haar sales carrière. In de periode dat ze met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Daarom liet ze zich omscholen tot burn-out specialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten.
Inmiddels is Bye Bye Burnout een landelijk dekkend netwerk wat zich volledig richt tot MKB Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte met een concrete aanpak gericht op herstel. Mascha heeft ervoor gezorgd dat Bye Bye Burnout DE sparringpartner binnen MKB Nederland is en dat bedrijven de best passende oplossing krijgen door de concrete aanpak van Mascha. Mascha biedt op een hele heldere manier duidelijkheid en richting aan alle betrokkenen om de verzuimkosten te laten dalen en de medewerker binnen 100 dagen weer op de werkplek te krijgen. Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Mascha weet dat!
Team Bye Bye Burnout: de burn-out expert voor het MKe
Foto: Team Bye Bye Burnout. De burn-out expert voor het MKB.
Mascha is spreker en adviseur voor veel bedrijven. Zij adviseert deze bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Dit doet Mascha op een humoristische no-nonsense manier. Tevens is Mascha sparringpartner voor ondernemers die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Binnen corporate omgevingen wordt Mascha vaak ingehuurd om voor young professionals te spreken, die aan het begin van hun carrière staan. Mascha weet immers als geen ander hoe snel een carrière binnen een corporate omgeving abrupt voor langere periode onderbroken kan worden door een burn-out. Deze ervaring in haar eigen carrière gaf Mascha de motivatie om het taboe rondom burn-out op te heffen.
Mascha is ervan overtuigd dat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch huisdier is maar iets wat iedereen kan overkomen als je niet oplet! Mascha is in te huren als spreker voor bedrijven. Tevens geeft zij workshops aan afdelingen over bijvoorbeeld preventie en herkenning van stress symptomen. Meer informatie of wil je Mascha inhuren? Neem direct contact op met Mascha via mascha@byebyeburnout.nl of bel 06 38 22 66 14.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.