Netwerk-meeting-Utrecht-Business-Club-Fixx-Ergonomics
Op vrijdag 12 oktober 2018 nemen Esmee Vermeulen en Sharon Dania van Fixx Ergonomics jou, tussen de netwerkmomenten door, mee in de wereld van slapen. Slaap is belangrijker dan velen denken dus kom langs en leer meer over tools om beter te kunnen slapen én werken!
Ben jij tevreden over jouw manier van slapen? Of heeft slaaptekort invloed op je (werk)dag door bijvoorbeeld verminderde concentratie of het vergeten van taken?
Fixx Ergonomics en YOUNG in Mindfulness en Yoga zijn een samenwerking aangegaan voor het geven van de 2-daagse training Slaap Mindful. Tijdens deze training krijg je tools aangeboden op het gebied van slaaptheorie en Mindfulness om beter te kunnen slapen.
Op vrijdag 12 oktober komen zij deze training in een verkorte versie presenteren dus zorg dat je uitgeslapen op de Open Coffee Utrecht verschijnt! Er wordt dan een tipje van de sluier opgelicht wat je kunt verwachten van de 2-daagse training en je kunt zelf al actief aan de slag met de gegeven tools om beter te kunnen slapen én werken.
Sharon-Dania-en-Esmee-Vermeulen-Fix-Ergonomics
Foto: Sharon Dania en Esmee Vermeulen van Fix Ergonomics.
Dus lig jij bij wijze van spreken weleens in bed te staren naar het plafond, omdat je niet kunt slapen? Of wil jij graag beter kunnen slapen, om overdag met meer energie de (werk)dag door te komen? Kom dan langs op vrijdag 12 oktober en ervaar wat slaapcoaching en Mindfulness voor meerwaarde voor je kunnen hebben.
Kun je echt niet wachten en ben je nu al enthousiast over de training? Dan kun je je uiteraard inschrijven via het inschrijfformulier, wat op de pagina www.fixxergonomics.nl/trainingen staat, bij het kopje Slaap Mindful.
Wil je meer informatie over deze training? Stuur een mail naar sharon@young-mindfulness-yoga.nl en Sharon neem contact met je op. Via de FB pagina van YOUNG kun je je aanmelden voor dit evenement om op de hoogte te blijven.

Programma Netwerkbijeenkomst 12 oktober 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Esmee Vermeulen en Sharon Dania van Fixx Ergonomics
09:30 – 10:30 uur: “Beter slapen én werken” training/workshop door Fixx Ergonomics
10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen
12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt centraal in de Provincie Utrecht plaats, bij:
't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling
Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.Meld je aan >>