Netwerken-in-Utrecht-2018-Power4ICT-Topshelf-Media-Open-Coffee-Utrecht-Business-Club

Op vrijdag 13 april 2018 neemt ICT specialist Dennis van Wankum van Power4ICT ons mee in de wereld van Cyber Security, Data beveiliging en Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Als ICT specialist en gecertificeerd Data Protection Officer weet hij van de hoed en de rand. Meld je dus snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Omdat er best wat gaat veranderen en er meer verantwoordelijkheden komen te liggen bij bedrijven, is deze bijeenkomst een “must attend”.

Programma Netwerkbijeenkomst 13 april 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Dennis van Wankum
09:30 – 10:30 uur: Cyber Security sessie met Dennis van Wankum van Power4ICT
10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen
12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:
't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
De inloop tussen 09:00 en 09:25 uur is in het restaurant.
Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.
Plan hier jouw route.
Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.