businessclub-utrecht-netwerken-netwerkbijeenkomst-topshelf-media-martin-planken Op vrijdag 14 december 2018 neemt Martin Planken, creative entrepreneur en eigenaar van Topshelf Media, ons mee in de wereld van internet marketing, digital media, public relations en social media. Zijn bijzondere kijk op ondernemen en mindset zorgen voor een inspirerend verhaal, vol met hands-on tips en tools. Deze informatieve en interactieve ‘Boost Your Business’ marketingsessie geeft je nieuwe inzichten met betrekking tot het vergroten van de voorkeur en omzet van jouw bedrijf, dienst of product. Personal Marketing en persoonlijke ontwikkeling zijn eveneens twee interessante topics die de revue passeren.

Over Martin Planken

Martin Planken (1973, Utrecht) begon zijn bedrijf op 07-07-2007 onder de naam Planken Media en wijzigde deze in 2009 naar Topshelf Media: “media van de bovenste plank”. Bij Topshelf Media ® vinden ze het fantastisch om in samenwerking met hun opdrachtgevers en partners het verhaal van hun business op een creatieve manier te vertellen. Denk daarbij aan het verhogen van de zichtbaarheid van en het vergroten van de voorkeur voor bedrijven, evenementen, merken, diensten en producten. Dat doen zij door samen met hun klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Programma Netwerkbijeenkomst 14 december 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van  Balboa Coaching & Hospitality en Martin Planken van Topshelf Media 09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Martin Planken 09:30 – 10:30 uur: Marketingsessie ‘Boost Your Business’ met Martin Planken van Topshelf Media 10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen 12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij: 't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media ’t Veerhuis Nijemonde 4 3434 AZ Nieuwegein OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching & Hospitality grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Let’s Get READY TO RUMBLE!

Heb je je riemen vast? Laten we plankgas gaan!