Open-Coffee-Utrecht-Business-Club-Netwerken-Bijeenkomst-Meetup-LunchWil je dat 2017 een bijzonder jaar wordt voor jou en jouw bedrijf? Dan hebben wij iets interessants te bieden: een Business Lunch op 27 februari waar jij je gratis kunt aanmelden om deel te nemen aan de 1e editie van de Business Events op 10 maart 2017.
[vc_video link=”https://youtu.be/r94UkgL1Dcw” ratio=”16-9″]
 
Business-Factory-Jolanda-van-Groningen-Club-Utrecht-Open-Coffee-Netwerken-Bijeenkomst-Meetup             Topshelf-Media-Martin-Planken-Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Netwerken-Bijeenkomst-Meetup
Lancering Business Events & Business Lunch op 27 februari 2017
Op 10 maart 2017 vindt de eerste editie van vele toekomstige Business Events plaats bij Tribes Utrecht Papendorp. Tijdens deze eerste editie heb jij als ondernemer de kans om daar gratis bij aanwezig te zijn, met een stand, een statafel of als bezoeker. Je kunt jouw bedrijf dan onder de aandacht brengen bij een grote groep ondernemers, nieuwe bedrijven ontmoeten en netwerken. De Business Events vormen een professioneel platform voor ondernemers die de lat graag steeds wat hoger willen leggen. De rode draad die door alle events loopt is “Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling”.
Meld je aan voor de informatieve Business Lunch via de website www.opencoffeeutrecht.com.
In samenwerking met Tribes Inspiring Workplaces gaan de Business Factory en Topshelf Media een zestal bruisende Business Events organiseren bij Tribes Papendorp Utrecht. Inmiddels hebben al diverse ondernemers zich gemeld om mee te denken met de events en vandaar dat wij nu een Business Lunch organiseren op 27 februari waar alle ruimte wordt geboden aan ondernemers die willen meedenken en willen bijdragen aan het succes van de events en daarmee ook aan hun eigen succes.
De events draaien om zowel zakelijke als persoonlijke groei en meer fun in jouw business. Met de juiste mindset kan jij jouw doelen bereiken én zelfs overtreffen. Daarom vormt de persoonlijke groeicomponent een onmisbaar onderdeel van een ondernemer, dus ook van onze Business Events. Die loopt als een rode draad door alle events.
Op vrijdag 10 februari vond bij Tribes Utrecht Papendorp de Kick-off presentatie plaats van de events. Daar waren tussen de 50 en 75 ondernemers. Aan het einde van de presentatie bleek dat er veel behoefte was om mee te denken en mee te bouwen aan het “Business Platform”, met als vaste locatie de vestiging Tribes Utrecht Papendorp.
Programma 27 februari 2017
Locatie: Tribes Papendorp Utrecht.
12:00 – 12:15: Inloop & Ontvangst door de organisatoren van het Open Coffee Utrecht Business Network: Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en Martin Planken
12:15 uur: Opening Business Lunch door Jolanda van Groningen
(organisator Business Events, eigenaar Business Factory en organisator van de Open Coffee Utrecht)
12:20 – 12:25 uur: Uiteenzetting Marc Oosterkamp (Chief Tribes Inspiring Workplaces) m.b.t. partnership Business Events
12:25 – 12:30 uur: Uiteenzetting Martin Planken m.b.t. Online & Offline Marketing Campagnes voor de Business Events
(mede-organisator Business Events, eigenaar Topshelf Media en organisator van de Open Coffee Utrecht)
12:30 – 14:00 uur: Brainstorm en dialoog m.b.t. de Business Events
14:00 uur: einde Business Lunch
 
Meer over de Business Events in 2017
De Business & Brainstorm Breakfast bijeenkomst van donderdag 16 februari staat in het teken van het brede scala aan mogelijkheden die de events bieden om jouw bedrijf naar de “Next Level” te brengen. Denk aan het hosten van een boeiende workshop, adviesgesprekken of een lezing en bijvoorbeeld een presentatie of demonstratie geven voor de bezoekers van de events. Aan jou de keuze of je eenmalig of vaker wilt deelnemen aan de events. Bijvoorbeeld als standhouder zodat je verzekerd bent van een grote hoeveelheid exposure voor jouw bedrijf. Je hebt nu alle ruimte om mee te denken en aan te geven waar jij naar op zoek bent en op welke wijze het voor jou interessant is om aan de zakelijke events deel te nemen of die te bezoeken.
Ontmoet interessante ondernemers: schuif aan tafel op 27 februari
Wil jij zowel jouw bedrijf als jezelf naar een volgend niveau brengen en wil je meedenken met de organisatoren van de Business Events zodat het ook Jouw Event wordt? Wacht dan niet langer en meld je aan via het formulier op de website van Business Network Open Coffee Utrecht. Dan zien wij jou de 27e graag tegemoet.
Locatie: Tribes Utrecht Papendorp
Zakelijke én Persoonlijke Groei
Het doel van de events is om ondernemers de mogelijkheden te bieden om van 2017 hun beste jaar ooit te maken. Wij gaan een platform faciliteren met als doel om ondernemers in verbinding te brengen met andere ondernemers om er voor te zorgen dat je meer connecties krijgt, meer fun hebt en meer omzet gaat genereren.
Locatie van de bijeenkomst: Tribes Utrecht Papendorp
Landelijke Exposure
Alle members van de internationale Tribes community worden uitgenodigd om bij de events aanwezig te zijn. Dat zijn al snel enkele duizenden ondernemers. Tijdens het schrijven van dit artikel zijn er in Nederland 12 Tribes vestigingen en één in Brussel. Aan het einde van 2017 zal de teller de 20 vestigingen waarschijnlijk ruimschoots gepasseerd zijn. Via diverse partnerships worden de events verder in Nederland onder de aandacht gebracht. Wij hebben een jaarkalender gemaakt, waarbij door het jaar heen specifieke zakelijke thema’s centraal staan om jou als ondernemer en zakelijke professional te informeren en inspireren.
Het bezoeken van de events of het als standhouder deelnemen aan de events, wordt tegen een aantrekkelijke korting aangeboden aan de Tribes Community. De overige bezoekers kunnen de events bezoeken door een (earlybird) ticket te kopen of gebruik te maken van de mogelijkheden om een stand te bemannen of bijvoorbeeld een workshop te organiseren.
6 Events in 2017: 4 x Business Development & 2 x Personal Development
Vier van de zes events krijgen qua opzet de vorm van een Business Square en twee events staan bol van inspirerende sprekers. Bij alle events vormt de combinatie van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling de rode draad. De “personal development events” met enkele topsprekers op het programma mag je eigenlijk niet missen. Je zou bij wijze van spreken een dief zijn van je eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling als je wel zou kunnen maar niet komt, maar dat is onze “bevooroordeelde mening”. Alle zes de events bieden ruime (netwerk)mogelijkheden om jouw netwerk en business een boost te geven.
Meld je nu aan
Heb jij interesse om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij ondernemers? Wil je jouw netwerk en kennis vergroten, meer fun, meer omzet en jouw bedrijf en jezelf naar een volgend niveau brengen? Dan nodigen wij je van harte uit om op 27 februari om 12:00 uur aan te schuiven bij de Business Lunch bij Tribes, Papendorpseweg 95 in Utrecht. Meld je via het formulier op de website van Business Network Open Coffee Utrecht. Graag tot de 27e!
Heb je vooraf vragen? Bel gerust met Jolanda van Groningen voor meer informatie op 06-24.678.119 of vul het contactformulier in.
Locatie ma. 27 februari 2017
Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht
Over Tribes Utrecht, check Tribes
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route
AANMELDEN BUSINESS LUNCH
Een lunch heb je al vanaf €3,50 en kan ter plaatse gepind of contant afgerekend worden.
Meld je aan via de website www.opencoffeeutrecht.com.