Muriel-Versluis-Succesvol-Verkopen-Sales

Topshelf Media organiseert de maandelijkse netwerkbijeenkomst genaam Open Coffee Utrecht. Naast de reguliere netwerkbijeenkomst, neemt Muriël Versluis van SalesDIVA ons op vrijdag 8 juni 2018, tijdens deze Interactieve Lezing “Sales is FUN!”, mee in de wereld van Sales. Wil je ook succesvol(ler) verkopen en je netwerk uitbreiden? Meld je dan nu aan.

Muriël: “Probeer het niet harder. Probeer het anders. Schuif je struggles dus niet af op je klant, de branche, het seizoen, de economie of het weer. Jij hebt je doelen nog niet behaald, omdat jij het niet goed aanpakt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijp ik. En daarom ben ik er om jou inzicht te geven in je eigen gedrag. Daarna help ik dit gedrag om te zetten in een succesvolle mindset. Resultaat: succesvoller en met meer plezier ondernemen.”
Tip van Muriël: “Ga je in een salesgesprek niet focussen op de uitkomst, maar op de flow van het gesprek. Probeer niet krampachtig jouw dienst/product aan de man te brengen, maar creëer een vertrouwensband met je prospect. Daar zul je op lange termijn veel meer plezier van hebben. Daarbij zal het verkopen je een stuk makkelijker af gaan.” Hoe je dat gaat doen? Met hulp van Muriël Versluis, eigenaar van SalesDIVA!

Herken jij je in onderstaande?

 • Wil je graag weer even op scherp worden gezet?
 • Behoefte aan verkopen op een manier die bij je past?
 • Wil je gewoon graag knallen met je business?
 • Ben je klaar met je plafond, hoe mooi ook?
 • Is Sales niet echt Fun voor je?
 • Altijd al willen weten hoe jij je mindset kunt trainen?
 • Benieuwd naar inzichten met een directe ROI?

Wat mag je verwachten van deze preview masterclass?

 • Een flinke wake-up call.
 • Inzicht in het feit dat jij verantwoordelijk bent voor jouw acties en gedrag.
 • Persoonlijke tips om je mindset te verbeteren.
 • Tools om gesprekspartners te beïnvloeden en te overtuigen.
 • Direct toepasbare methodes om jouw dienst/product beter te verkopen. Met resultaat dus!

Grijp deze kans, investeer in jezelf en zorg dat 2018 jouw succesjaar gaat worden! Muriël werkt(e) met grote klanten zoals KPN, KLM,Holland Casino, De Telegraaf en Vitens, maar weet ook de kracht van het kleine te waarderen. Hierdoor is ze bekend met zowel zzp’ers, kleine MKB’ers als grote partijen. Muriël weet dus precies hoe je als beginnende of gevorderde
ondernemer ‘grote vissen’ binnenhaalt.
De unieke methode vraagt geen boekwerken aan notities. Muriël werkt vanuit jouw kracht. Dit soort kennis blijft veel beter hangen dan eentonige ‘lesjes sales’. Ze doorbreekt de sleur van zogenaamde ludieke salestrainingen (die allemaal even tenenkrommend zijn) en houdt jou een confronterende spiegel voor. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. Gun jezelf deze unieke workshop/lezing en ervaar zelf hoe jouw business hiervan profiteert. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

Programma Netwerkbijeenkomst 8 juni 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Dokter van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Muriël Versluis
09:30 – 10:30 uur: Interactieve Lezing “Sales is FUN!” door Muriël Versluis van SalesDIVA
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting +  optionele netwerklunch

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:
't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
De inloop tussen 09:00 en 09:25 uur is in het restaurant.
Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.
Plan hier jouw route.
Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?
OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling
Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.