Power4ICT-Cyber-Security-Utrecht-Business-Club-Netwerken-Bijeenkomst-Ondernemers-600px
Op 8 september ben je welkom op de mede door Topshelf Media georganiseerde maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 – 12:00 uur. Dit keer voor het eerst op de nieuwe locatie: De Stadstuin Utrecht op de Europalaan 500, tussen Berenschot en de A12.

Netwerken
Vanaf de inloop om 09:00 uur heb je alle ruimte om te netwerken bij De Stadstuin Utrecht.
Power4ICT
Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT, verzorgt om 09:30 uur een “eye opening” sessie over Cyber Security en de ontwikkeling op ICT gebied. Denk aan veilig werken in de cloud, Office 365 en wat je aan Cyber Security kunt doen.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.
Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 8 september 2017

09:00 – 09:25 uur: Inloop & Netwerken bij De Stadstuin Utrecht met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners
09:30 – 10:00 uur: Cyber Security sessie door Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT
10:00 – 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten
v.a. 12:00 uur: Hapje eten bij Dagger Coffee (optioneel) 

Doorlopend programma 8 september 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren
Media Podium >> Je kunt een marketing specialist, een internet ondernemer en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.
Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

De locatie:
De Stadstuin Utrecht
Europalaan 500
3526 KS Utrecht