Zakelijk Netwerken in Midden-Nederland / Utrecht doe je bij Business Network Open Coffee Utrecht
Op vrijdagochtend 9 februari 2018 zal Bart van den Belt ons tijdens een inspiratiesessie verrassen met een mix van inhoud en interactie. Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy en Freelancer of the Year 2014. Hij helpt ondernemers om hun mindset te veranderen, strategisch te denken en in actie te komen. Zijn ondernemersfilosofie is samen te vatten in de zin: ‘hoofd bij de cijfers, hart bij de klant’.
‘Het is mijn missie om ondernemers te helpen leiderschap te ontwikkelen en een groter verschil te maken voor hun klanten. Het vernieuwen van de mindset en aanpassen van strategie is de sleutel tot meer persoonlijk geluk, betere resultaten en meer zakelijk succes succes.’
Over Bart van den Belt
Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. In 2014 is hij uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.
Logo Zakelijk Succes-bart-van-den-belt-jon-rijlaarsdam

Programma Netwerkbijeenkomst 9 februari 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Woord van welkom + aankondiging Bart van den Belt
09:30 – 10:30 uur: Inspiratiesessie “Doorbraak naar succes” met Bart van den Belt van de Zakelijk Succes Academy.
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting
Locatie
Deze netwerkbijeenkomst, inclusief de inspiratiesessie, zal op een locatie in Utrecht of Nieuwegein gehouden worden.
De exacte locatie maken wij tijdig per e-mail aan je bekend. Meld je gerust vast aan.
Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.