Rudolf-Liefers-Workshop-MKB-Winstcoach-Profit-First-Nederland-Topshelf-Media-Open-Coffee-Utrecht-Business-Club

Op vrijdagochtend 9 maart 2018 zal Rudolf Liefers ons laten zien dat er meer ruimte voor winst in je onderneming zit dan je zelf voor mogelijk houdt. Op een praktische manier laat Rudolf zien hoe ook jij in 2018 je winst concreter en vaak ook hoger gaat maken dan in voorgaande jaren.
Je bedrijf goed kunnen besturen is belangrijk.

Als je grip op je cijfers hebt, dan heb je ook grip op je tent. Toen Rudolf met zijn ZP-onderneming begon, zocht hij al naar een werkwijze om zijn bedrijf financieel gezien sneller te kunnen besturen dan 1 keer per jaar in april bij de belastingaangifte. Hij zette toen zelf een werkwijze op, die heel sterk op de nieuwe methode PROFIT FIRST lijkt. Toen hij in 2017 met zowel Femke Hogema als de PROFIT FIRST methode kennismaakte, heeft hij de waarde ervan meteen herkend en zelf toegepast. Ook is hij meteen enthousiast gestart met de opleiding tot gecertificeerd PROFIT FIRST Professional & Coach.

Over Rudolf Liefers

Rudolf heeft in zijn loopbaan als business consultant veel klanten geholpen met het sterk verbeteren van klantbehoud, procesverbeteringen en kostenbeheersing. Sinds enkele jaren richt hij zich met succes op het MKB met zijn bedrijf MKB Winstcoach. Zijn missie is om ondernemers te helpen met versnellen van hun groei, door onbenut potentieel uit hun onderneming maximaal te gebruiken.

Rudolf Liefers Workshop MKB Winstcoach Profit First Nederland Topshelf Media Open Coffee Utrecht Business Club

Foto: Rudolf Liefers van MKB Winstcoach & Profit First Nederland

Voor meer informatie over MKB Winstcoach, zie www.mkbwinstcoach.nl.
MKB-Winstcoach-Rudolf-Liefers-Open-Coffee-Utrecht-Business-Club-Topshelf-Media

Programma Netwerkbijeenkomst 9 maart 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: inloop in zaal Zilverplevier + woord van welkom + aankondiging Rudolf Liefers
09:30 – 10:30 uur: MKB Winstsessie met Rudolf Liefers van MKB Winstcoach
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

’t Veerhuis

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
De inloop tussen 09:00 en 09:25 uur is in het restaurant.
De presentatie vindt plaats in de zaal Zilverplevier.
Entree in de zaal vanaf 09:25 uur.
Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.
Plan hier jouw route.
Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.