Innovatie-Zakelijk-Netwerken-Business-Club-Utrecht-Nieuwegein-Netwerken

Op woensdag 9 mei 2018 neemt Désirée Murk-Scholten van het bureau Nieuwe Zakelijkheid  ons tijdens deze “must attend” mindset- en inspiratiesessie mee in de wereld van Mindset en het geloven in overvloed.

Désirée: “Ik geloof dat iedereen in overvloed kan leven. Dat iedereen zijn eigen vliegwiel van overvloed op gang kan brengen.”
Als innovatie-adviseur hielp zij duizenden ondernemers, managers, trainers en coaches in meer dan vijfentwintig landen. Door te leren leven en werken vanuit hun onderstroom, hun ziel, hun bestemming, kregen zij het vliegwiel van overvloed op gang.

Murk-Scholten; “Paul de Blot, hoogleraar Business Spiritualiteit Nyenrode, was mijn klankbord bij het ontwikkelen van ‘Rijk Zakendoen’, een methode voor zakendoen die menselijk en zakelijk rijke vervulling geeft. Niet alleen jou, maar ook de wereld om je heen.”
Nieuwe Zakelijkheid Desiree Murk-Scholten
Alleen het hoogste en beste is goed genoeg voor jou en jouw business

Désirée: “Mijn vliegwiel is gaan draaien, net als het vliegwiel van al die anderen kriskras over de wereld. Ook jou gun ik dat vliegwiel. Ervaar rijke vervulling en dien de wereld met het beste van jezelf. Breng het vliegwiel van Rijk Zakendoen op gang. De wereld wacht op je!”

Programma Netwerkbijeenkomst 9 mei 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Désiree Murk-Scholten
09:30 – 10:30 uur: ‘Rijk Zakendoen’ & Mindset sessie met Désiree Murk-Scholten van Nieuwe Zakelijkheid
10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen
12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:
't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
De inloop tussen 09:00 en 09:25 uur is in het restaurant.
Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.
Plan hier jouw route.
Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.