Purpuz-Planner-Clen-Verkleij-Business-Club-Utrecht-Open-Coffee-Netwerken Op vrijdag 9 november 2018 neemt Clen Verkleij, Life & Business Strategist en Founder van Purpuz, ons mee in zijn bijzondere en inspirerende verhaal rondom de oprichting van zijn bedrijf Purpuz, de ontwikkeling van de Purpuz Planner en hoe ondernemers het beste uit zichzelf kunnen halen aan de hand van de tips en trucs van Clen. Hij geeft inzichten met betrekking tot het stellen, plannen en behalen van jouw doelen en hoe je van 2019 je beste jaar ooit maakt! Centraal staan twee thema’s:
De 5 reden waarom mensen (business) doelen niet halen.
Hoe jij van 2019 een topjaar maakt.

Over Clen Verkleij

Clen Verkleij (1986, Utrecht) is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen. Zijn planner stond binnen een jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, de Glamour en 150+ bloggers bestede er al aandacht aan. Clen deelt nu zijn methode voor makkelijk meer geluk en succes in workshops. Daarnaast spreekt met veel plezier over o.a. verandering, stress en hoe efficiënt je doel te halen.

Programma Netwerkbijeenkomst 9 november 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media 09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Clen Verkleij 09:30 – 10:30 uur: Inspiratiesessie met Clen Verkleij van Purpuz 10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen 12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij: 't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media ’t Veerhuis Nijemonde 4 3434 AZ Nieuwegein OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Let’s Get READY TO RUMBLE!

Heb je je riemen vast? Laten we plankgas gaan!