Aanmelden netwerkbijeenkomst Utrecht
Tussen de doorlopende netwerkbijeenkomst door, organiseert het Open Coffee Utrecht Business Network op 9 december 2016 een Business SpeedDate. Topshelf Media is mede-organisator van deze maandelijkse netwerkbijeenkomsten. Tijdens de traditionele 2e vrijdagochtend van de maand heb jij de kans om in korte tijd veel  ondernemers en ondernemende professionals uit Midden Nederland te ontmoeten. Te gast is de bekende karikaturist Jan Ibelings, ook actief als Rembrandt van Gein. Als je geluk hebt vereeuwigt Ibelings jou op het doek. Zijn voorkeur gaat uit naar vrolijke mensen dus “put a smile on your face” 🙂
Aanmelden netwerk bijeennkomt Utrecht
Uitnodiging Kerstborrel Tribes
Graag nodigen wij jou namens Tribes uit voor de verjaardag en tevens Kerstborrel van Tribes op 8 december. Je bent van harte welkom op de vestiging Tribes Papendorp Utrecht vanaf 17.00 uur. Rond 18.00 uur zal er een korte toespraak zijn en zal het glas geheven worden op hun verjaardag. Daarna volgt er een leuke presentatie over de Tribal rollen in organisaties van vandaag. Graag verneemt Chief Marc Oosterkamp via de mail of je komt en wie je meeneemt.

Jan Ibelings van karikaturist.nl is aanwezig

karikatuur Jan Ibelings karikaturist.nl
De bekende karikaturist Jan Ibelings geeft tijdens deze OCU acte de présence dus je maakt kans om vereeuwigd te worden door misschien wel de leukste karikaturist van Nederland, zie www.karikaturist.nl.
business_club_utrecht_netwerken_koning_willem_alexander_koningin_maxima

Programma 9 december 2016

08:30 – 09:30: Inloop & Ontvangst door organisatoren Angeles Balboa, Jolanda van Groningen en/of Martin Planken
Netwerken in het restaurant met koffie of thee, aangeboden door Tribes
09:30 – 09:35: Update OC Utrecht Business Network + Introductie Jan Ibelings van Karikaturist.nl
09:35 – 10:20: Business SpeedDate
10:20 – 12:00: Doorlopende netwerkmogelijkheden
v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) in het Rootz Kitchen Restaurant bij Tribes
 

Doorlopend programma 13 januari 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren
Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.
Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.
Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst
Tribes Utrecht Papendorp
Papendorpseweg 95
3512 BJ Utrecht
Over Tribes Utrecht, check http://www.opencoffeeutrecht.com/partners/tribes-inspiring-workplaces-utrecht/
Route, check www.opencoffeeutrecht.com/route