Het studentenbedrijf Beamit The Working Factory, waarvan Topshelf Media de mentor/begeleider levert, heeft de wedstrijd Duurzaam Ondernemen gewonnen. Van harte gefeliciteerd dames! Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het Geldmuseum te Utrecht en Stichting Doen. Aan de eerste prijs is een geldbedrag van 4.000,00 euro verbonden. De cheque werd woensdag 21 maart 2012 in ontvangst genomen door het studentenbedrijf in het Geldmuseum te Utrecht. Hieronder staan enkele foto’s. De oprichter van Topshelf Media, Martin Planken kon niet aanwezig zijn maar onderaan staat een eerder genomen foto waarop Planken te zien is.

Beamit The Working Factory wint prijs duurzaam ondernemen Geldmuseum en Stichting Doen


Wat wij met het geld gaan doen is duidelijk: investeren om dóór te kunnen starten. Wij zijn zeer blij zijn met het winnen van het bedrag en wij gaan nu een meer duurzame start maken met onze “College Company”.

College Company Beamit The Working Factory en vertegenwoordigers Geldmuseum, Stichting Doen en Grafisch Lyceum Utrecht


College Company Beamit The Working Factory en Coördinator Grafisch Lyceum Utrecht, Mustapha Adhar


Studentenbedrijf BEAMIT van het Grafisch Lyceum Utrecht met 'elftal begeleider' Martin Planken in het midden.


Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Mobiele website van Jon Karelse Hair & Style, zie www.jonkarelse.nl (via een smartphone)


Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>