Dave Detachering heeft de opdracht geven voor de realisatie van hun website, webdesign, webhosting en het ontwikkelen van hun online vacaturesysteem. Dave Detachering is een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van het detacheren en uitzenden van personeel. Zij bemiddelen voor hun opdrachtgevers in de sectoren productie, techniek en bouw.
Zowel voor onze opdrachtgevers als onze werknemers zijn zij 24/7 bereikbaar. Het inspelen op wensen en behoeften is een kracht van deze organisatie. Doordat zij korte communicatielijnen hebben, zijn ze in staat hun relaties niet alleen adequaat maar ook snel te kunnen bedienen.
Dave Detachering is gevestigd in Oudewater. Vandaar uit worden alle medewerkers door heel Nederland ingezet.
Zoekt u gemotiveerd personeel voor een korte periode of voor langere tijd? Dave Detachering kan u hierbij van dienst zijn.
Over Topshelf Media ®

Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>