Vandaag ontving ik de meest originele briefing die ik tot nu toe ontvangen heb, zie de foto hieronder die ik via een smartphone doorgestuurd kreeg 🙂
Omdat ik ‘m zelf humoristisch vond heb ik aan onze opdrachtgever/partner gevraagd of ik ‘m online mocht zetten. Ze kunnen er zelf ook de humor van inzien dus hier is ie !

Briefing voor de advertentie van Taxi Sas met de scherpsteSchiphol tarieven in de regio Utrecht


Over Taxi Sas
Taxi Sas is uw taxibedrijf in het midden van het land. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs. Als gerenommeerd en persoonlijk taxibedrijf staat bij ons de klantvriendelijkheid voorop.
Taxi Sas vervoert u van en naar de luchthavens Schiphol en Rotterdam Airport. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zakelijk als particulier vervoer en staan 24 uur per dag voor u klaar. Taxi Sas werkt met vaste, scherpe tarieven.
Met één telefoontje 0348 – 47 13 53 of een online boeking via de website bent u verzekerd van zorgeloos en comfortabel luchthavenvervoer.
Vervoer van en naar een luchthaven door Taxi Sas heeft nog meer voordelen:

  • u komt op tijd en ontspannen aan op de luchthaven;
  • u wordt voor de deur van de betreffende terminal afgezet/opgehaald;
  • geen parkeerkosten;
  • uw auto staat niet onbewaakt op een parkeerterrein;
  • wij zijn staan op tijd voor u klaar, omdat Taxi Sas op de hoogte is van de (gewijzigde) aankomsttijden van uw vlucht.

Wil je weten wat Topshelf Media kan betekenen voor u op het gebied van het beveiligen van uw website en uw e-mailverkeer? Of het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop of webapplicatie. Ook voor mooie digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>