Afgelopen zomer werd het razend populair op Facebook: planking. De ludieke actie begon in Australië en breidde zich wereldwijd uit. Als marketeer pur sang – al zeg ik ’t zelf 😉 – vond ik dat ik hier iets mee moest doen, zeker gezien mijn achternaam: Planken. Om Planking in Nederland (verder) op de kaart te zetten heb ik in de zomer van 2011 de Nationale Planken Dag 2011 georganiseerd. Nederlandse plankers hebben hun foto op Facebook en lobbyden voor zoveel mogelijk likes (stemmen).
De winnaar is bekend: Mariska Bergman (22 jaar)  uit IJsselstein.
Mariska plankte op 24 lege bierflesjes in de vorm van een kratje bier, zie haar inzending hieronder. “Het liggen was een heel gedoe, omdat de flesjes steeds omvielen. Uiteindelijk hebben ze me met z’n tweeën op de flesjes getild. Mijn foto kreeg 533 stemmen via Facebook likes.”
Mariska Bergman (22 jaar) kreeg een rijbewijs ter beschikking gesteld door Glas Rijopleidingen uit Nieuwegein en een website van Topshelf Media.
De ‘Runner Up’
Nummer twee is geworden Jenkie de Leeuw. Zij heeft een Skiskills-cursus gewonnen. De Skiskills-cursus omvat:

  • 1 theorieles van 1½ uur te IJsselstein (UT)
  • 2 praktijklessen van elk 1 uur te Zoetermeer
  • Materiaalhuur 2 x 1 uur
  • Pistetoegang 2 x 1 uur
  • Consumptie
  • Video-opname
  • Nabespreking

Scansense biedt een speciale Skiskills-cursus aan die is afgestemd op het niveau van de prijswinner. Voor een beginnende tot gevorderde skiër wordt op afspraak 1 theorie- en 2 praktijklessen verzorgd. Uniek aan het Skiskills-concept zijn de theorielessen en de publicatie van tips en tricks op Facebook.
Info Coach/TrainerSkiskills
Frans Karremans is eigenaar van Scansense, psychologisch adviesbureau/reïntegratiebureau te IJsselstein (UT). Scansense biedt uniek maatwerk in het geval van persoonlijke dilemma’s of organisatievraagstukken die van invloed zijn op het menselijk functioneren. De interventies van Scansense zijn gericht op het optimaliseren van de prestaties en performance, alsmede de psychische en fysieke gezondheid. Frans is als bevlogen skiër en snowboarder verbonden aan SnowWorld, Snowsports Academy (Racing) en Skispirit. Hij heeft van deze hobby deels zijn werk gemaakt met de wintersporttraining Skiskills.

Mariska Bergman heeft de Nationale Planken Dag 2011 gewonnen met een Planking actie op 24 lege bierflesjes!

Mariska Bergman heeft de Nationale Planken Dag 2011 gewonnen met een Planking actie op 24 lege bierflesjes!


 
V.l.n.r: Martin Planken (eigenaar internetbureau Topshelf Media), Harry Glas (eigenaar Glas Rijopleidingen) en winnares Mariska Bergman. Foto: Saskia Raue.

V.l.n.r: Martin Planken (eigenaar internetbureau Topshelf Media), Harry Glas (eigenaar Glas Rijopleidingen) en winnares Mariska Bergman. Foto: Saskia Raue.


Download bovenstaande foto in hoge resolutie >>
Voor meer Planking foto’s, zie  zie www.plankendag.nl.
Wil je meer weten over de creatieve social media aanpak van Topshelf Media of heeft u interesse in een website, webshop, webapplicatie of een digitale nieuwsbrief. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m. terug!
Met een vriendelijke Planking groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>