De burgemeester van IJsselstein, Patrick van Domburg, met links oprichtster Jos Dolstra en rechts opvolgster en dochter Dominique Dolstra plus de meisjes die een spetterend optreden verzorgden.

Vanmiddag onthulde de burgemeester van IJsselstein, Patrick van Domburg, de nieuwe naam & het nieuwe logo van de dansstudio die, zoals de burgemeester het zo mooi zegt, “al 40 jaar voor jong en oud de swing erin houdt in IJsselstein”: Dolstra Dance Centre. Van harte Gefeliciteerd Dominique Dolstra en Jos Dolstra + het hele team.

Martin Planken: “Topshelf Media is trots de nieuwe website te hebben mogen bouwen, zie https://www.dolstradancecentre.nl. We blijven nu de website beheren en zorgen voor de cyber security. Het was/is super fijn om met de eigenaar, Dominique Dolstra, samen te werken, die de dansschool vijf jaar geleden overnam van haar moeder, Jos Dolstra, die de dansschool heeft opgericht.”

Het nieuwe logo: Dolstra Dance Centre (voorheen Jos Dolstra)

Interactief Lesrooster

De nieuwe website werd half mei 2019 gelanceerd. Onderdeel van dit project was de realisatie van een Interactief Lesrooster en een “Referentie Module”.

De afbeelding toont de homepage van de site. Onderstaande animatie toont het interactieve lesrooster. Om snel te vinden wat je zoekt, kun je filteren op de volgende variabelen: Doelgroep: Baby’s, Kinderen, Tieners en Volwassenen; Zaal; Docent; Dag; Tijdstip.

Referentie Module

In onderstaande video zie je de homepage met onderaan de “Referentie Module” die wij hebben gebouwd, passend bij de huisstijl. Daarmee kan Dolstra Dance Centre in een handomdraai referenties van tevreden klanten aan de website toevoegen. Die referenties die “scrollen” als het ware door het beeld heen en wisselen elkaar om de paar seconden af, zie onderaan de homepage.

Visie Dolstra Dance Centre

Al 40 jaar een begrip in IJsselstein en omstreken. Door branchevereniging Dansbelang gewaardeerd met een steraccreditatie.

De naam Dolstra staat bekend om kwaliteit en passie. Kwaliteit vanuit een unieke ‘allround dance’ visie. Passie vanuit het hart van een écht familiebedrijf. Lees meer over hun unieke visie!

Allround visie

Wist je al dat zij de enige dansschool zijn die een ‘allround dance’ visie hanteert? Bij hen krijg je altijd twee verschillende dansstijlen in één les. Modern. Hiphop. Dancehall. Jazz. Show. Breakdance. Alle stijlen komen voorbij en worden gewisseld.

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!