Slechts 85% van uw e-mails komt terecht in de inbox van de ontvanger, blijkt uit cijfers van deliverability specialist Return Path uit 2009. Ondanks dat de rapportages van uw e-mailings veel hogere cijfers tonen verdwijnt 15% in spamfilters van Internet Service Providers (ISP’s), webmailaanbieders en bedrijven. En dat is zonde als u bedenkt hoeveel bezoekers en omzet dat kan schelen. Hoe u die e-mails wel in de inbox kunt laten landen?
Topshelf Media ontvangt continue feedback van alle grote ISP’s en staat in de markt bekend als vertrouwde verzender van campagnes. Wij versturen uw email campagne gegarandeerd volgens de anti-spam wetgeving. Wij certificeren uw e-mail marketing campagne
Door te certificeren komt u op een zogenaamde whitelist. De beheerders van e-mailservers bij ISP’s, webmailaanbieders en bedrijven hebben vertrouwen in deze whitelist. Daardoor heeft uw e-mail een streepje voor en worden meer e-mails afgeleverd in de inbox.
Voordelen van certificering
Wat zijn de voordelen van certificering? Hieronder alles op een rijtje:
Verbeterde inbox placement rate (IPR)
Met een certificering verbetert u het aantal e-mails dat u aflevert in de inbox van de ontvanger. Oftewel, de Inbox Placement Rate wordt hoger.
Constante inbox placement rate
De inbox placement rate wordt constanter door certificering. Oftewel, het aantal e-mails dat in de inbox wordt afgeleverd, ligt voor elke verzending op (ongeveer) gelijk niveau.
Afbeelding direct zichtbaar bij de grootste webmailaanbieders
De afbeeldingen die in uw e-mail staan, worden direct getoond in Hotmail en Yahoo. Uw ontvangers zien dus direct uw met zorg gemaakte e-mail die direct kan verleiden.
Minder problemen bij spamfilters in B2B-doelgroepen
Veel door bedrijven gebruikte spamfilters kijken naar de whitelist van certificerings-organisaties om eenvoudiger te kunnen filteren. Zoals de grootste open source spamfilter Spam Assassin. Maar ook veel commerciële spamfilters, zoals Baracuda en Ironport, nemen de whitelist mee in hun weging.
Links direct geactiveerd
Niet alleen de afbeeldingen zijn zichtbaar maar ook links kunnen direct worden aangeklikt. Dat kan veel betekenen voor uw rendement.
Snellere aflevering van uw e-mails
Hotmail neemt standaard uw e-mails niet op volle snelheid aan. Hoe snel uw e-mail server ook verzendt, Hotmail doet het rustig aan. Na certificering valt deze limiet weg.
De informatie voor dit artikel komt o.a. van Marketingfacts. Weten hoe wij uw campagne effectiever maken? Bel of mail ons.