Smoking Art Gadgets is de enige fysieke winkel in de regio Utrecht die e-sigaretten verkoopt, mét en zonder nicotine. Je vindt er de best mogelijke selectie elektrische sigaretten en e-liquids om gratis uit te proberen. Hierbij krijg je uitgebreide uitleg over wat een e-sigaret nou precies is en hoe deze werkt.
smoking-art-gadgets-logo
Je wordt er geholpen om uit een breed assortiment e-liquids juist die smaak – en desgewenst het nicotineniveau – uit te proberen die het beste bij jouw rookbeleving passen. Je bent altijd welkom, zowel online als in de winkel voor al jouw vragen en advies. Binnenkort start Topshelf Media met het bouwen van de nieuwe website en webshop voor dit in elektronische sigaretten gespecialiseerde bedrijf op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.
Bij Smoking Art Gadgets worden niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de e-sigaret gesteld maar ook aan de kwaliteit van de e-liquids. Ze hebben voor jou een selectie van hoge kwaliteit e-liquids samengesteld. Deze komen van de beste producenten uit Duitsland en Italië. Natuurlijk beschikken de producenten over alle certificaten die de kwaliteit van hun producten garanderen.

elektrische-sigaret-electronische-e-sigaret-utrecht-smoking-art-gadgets-topshelf-media

Dit is de huidige website met webshop voor Smoking Art Gadgets (oktober 2016).