Pape Events is de ideale partner voor het organiseren van uw evenement en de verhuur van audio visuele apparatuur. Voor dit bureau hebben we de website ontwikkeld inclusief een webshop met een offerte aanvraagsysteem.
Over Pape Events
DJ’s draaien zowel Nederlandstalig als Top40, 70-80-90′s en House. Maar ook specifieke tech(house) dj’s voor toonaangevende feesten en festivals worden geleverd door Pape Events. Pape Events voorziet verder in de vraag naar professionele event- en marketing managers. Online onderscheiden zij zich door uw event te voorzien van de nodige promotionele activiteiten, zoals het maken van een unieke evenementen website of het organiseren van acties op sociale media zoals Facebook. Voor creatieve fotografen voor uw feest, zakelijke event of een onvergetelijke bruiloft bent u bij dit bureau aan het juiste adres. Het kan echt allemaal bij Pape Events!
Homepage Pape Events

Voor de website, zie www.pape-events.nl.
Webshop Pape Events

 
Over Topshelf Media ®

Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan goed vindbare (responsive) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en e-mailnieuwsbrieven.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.