Nadat de Social Media Workshop, die Volksuniversiteit Nieuwegein (VUN) samen met mijn internetbureau Topshelf Media ® aanbiedt, was volgeboekt is er een extra workshop voor 20 cursisten ingepland. Ook die zit nu vol. Er is nu een wachtlijst voor een eventuele derde workshop dus mocht er nog een cursuslokaal beschikbaar komen met 20 pc’s dan wordt er een 3e interactieve Social Media Workshop ‘van de bovenste plank’ aangeboden!

Gedurende de workshop geef ik inzicht in de (r)evolutie en het gebruik van sociale media. De nu volgeboekte workshops wordt op drie maandagavonden in het Cals College gegeven, te weten 11/13 en 18/20 april en 9/11 mei. Bent u een startende of reeds gestarte social media gebruiker, bezig met het up-and-running krijgen van uw social media accounts? Of bent u al met social media bezig, maar wilt u nu de eerste serieuze stappen ondernemen en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u zich inschrijven voor deze workshop via www.svun.nl en wordt u op de wachtlijst geplaatst voor de eventuele 3e workshop.

Het ontwikkelen van social media profielen en communicatie via sociale netwerken als Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn staat centraal. U krijgt eveneens inzicht in de manieren waarop u Twitter kunt integreren met andere sociale netwerken. Bovendien krijgt u tips en trucs over de wijze waarop het gebruik van social media interessanter wordt en hoe het u tijd gaat opleveren.
Gevraagd en ongevraagd wordt u duidelijk gemaakt hoe u social media in uw specifieke situatie het beste kunt gebruiken. Denk hierbij aan het informeren van volgers zoals vrienden, familie en vrijwilligers maar ook voor uw werk.
Tijdens de cursus schuift ook een medewerker van een maatschappelijke organisatie uit Nieuwegein aan die actief is met social media. Zodoende worden sociale media niet alleen vanuit een persoonlijk maar ook zakelijk én maatschappelijk perspectief belicht. Speciaal voor de cursus heeft Topshelf Media ® een online Social Media Quiz ontwikkeld van 40 vragen. De cursist met de meeste goede antwoorden gaat naar huis met een Topshelf Media ® Award, een privé consult en een digitale verrassing!
De cursus vindt plaats op maandagavond 11/13 en 18/20 april en 9/11 mei in het Cals College Nieuwegein, van 19.15 tot 21.45 uur, inclusief een pauze. Voor meer informatie en om u in te schrijven: www.svun.nl, 030-60.50.782 en info@svun.nl. Schrijf u zo snel mogelijk in want er is een beperkt aantal plaatsen: ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De cursus is overigens inclusief koffie/thee en ambachtelijke, smaakvolle bonbons.
Wil je meer weten over de workshop of bijvoorbeeld een in-company workshop organiseren? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>

Share This
× Hoe kan ik je helpen?