De netwerkbijeenkomst op woensdagochtend 25 september 2019, inclusief de lezing met Fabio D’Agata, oprichter en directeur van SPAT verandert, was een feestje. Fabio verzorgde een super interessante sessie over gedragsverandering. Zijn energieke lezing “Intelligent Bewegen” sloeg enorm aan en zat bomvol waardevolle tips en tricks.

Weet jij hoe je 500% tot 700% creatiever kan worden?

💡🚀 Één van de geweldige tips die Fabio gaf om extreem creatief te worden was het volgende:

1) Neem één duidelijk probleem in gedachte
2) Kom vervolgens in beweging op de automatische piloot
3) In een rustige omgeving

Als je bovenstaande doet, door bijvoorbeeld te gaan wandelen, joggen of hardlopen dan kan jouw creativiteit volgens onderzoek toenemen met 500% tot 700%! Hiermee kun je zelfs problemen oplossen zonder er moeite voor te doen. Persoonlijk kan ik dit beamen, want als ik hardloop heb ik het gevoel dat alles in mijn hoofd geordend wordt. Alsof alle rommelige laatjes in een kast één voor één worden opgeruimd.

Graag bedank ik hierbij Fabio D’Agata voor het verzorgen van zijn zeer waardevolle lezing. Dank eveneens aan Angeles Dokter​ van Balboa Coaching Hospitality​ voor het wederom op een fantastische wijze zorg dragen voor een vlekkeloze hospitality ervaring bij de bezoekende ondernemers. Verder dank aan de locatie ’t Veerhuis.

Oprichter en directeur Fabio D’Agata van Spat Verandert en organisator Martin Planken, oprichter en directeur van Topshelf Media

Meer over Fabio en de Lezing Intelligent Bewegen

Hoe kan lichaamsbeweging bijdragen aan betere prestaties op je werk? Op deze vraag geeft Fabio D’Agata antwoord in zijn lezing over Intelligent Bewegen. Juist in een tijd waarin alles lijkt te draaien om denkwerk, is de grote winst te behalen met ons lichaam. Want ons lichaam is intelligenter dan je denkt. In plaats van wachten tot het tegen begint te sputteren en kapot gaat kun je het bewust inzetten en daarmee op een duurzame manier beter presteren.

Als directeur van zijn succesvolle bedrijf SPAT verandert en auteur van het boek Intelligent Bewegen is Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. In het bedrijfsleven genieten zijn lezingen, workshops en groepstrajecten enorme populariteit vanwege de nieuwe benadering en de grote uitwerking op de individu.

Voor meer info over ’t event, zie: https://www.opencoffeeutrecht.com/lezing-intelligent-bewegen-door-fabio-dagata-van-spat-verandert/

HET PROGRAMMA VAN DE BIJEENKOMST OP WOENSDAG 25 SEPTEMBER 2019 WAS:

09:00 – 09:25 uur: Inloop in het restaurant van Congres- en partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en Martin Planken van Topshelf Media

09:30 – 10:30 uur: woordje van welkom + lezing Intelligent Bewegen door Fabio D’Agata van SPAT Verandert

10:30 – 12:00 uur: netwerken + napraten met Fabio D’Agata tijdens kop koffie/thee in restaurant

12:00 uur: afsluiting + optioneel gebruik van bescheiden (netwerk)lunch

Locatie
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

logo t Veerhuis Nieuwegein

Site: http://www.tveerhuis.nl
Route: https://goo.gl/BcWN6w
Parkeren: kan voor de deur (gratis)
Openbaar vervoer: stopt praktisch voor de deur

Bedankt voor je interesse. Als je iets wilt delen, tips of suggesties hebt met betrekking tot bovenstaande, laat 't mij weten!

Met ondernemende groeten,

Martin H.C. Planken, BCom, NIMA-B
Internet Ondernemer
Oprichter / algemeen directeur Topshelf Media

"Your hungry, driven and creative marketing partner."
"Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere."

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!