Voor Jon Karelse Hair & Style mogen wij de Facebook Marketing strategie mede vormgeven. De eerste stappen zijn gezet, te weten de vormgeving van de Facebook Fanpage van Jon Karelse Hair & Style. In dit blogartikel treft u diverse designs aan die wij hebben gerealiseerd.
Jon Karelse Hair & Style volgt als eerste de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode. Hun enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt er bovendien voor dat uw haar in een perfecte conditie wordt gehouden.
Als je nog niet bent ingelogd op Facebook dan krijg je onderstaande Facebook Fanpage van Jon Karelse Hair & Style te zien:

 
Ingelogd op Facebook en nog niet op de Like button geklikt

Als je bent ingelogd en je komt op de Fanpage van Jon Karelse Hair & Style en je hebt nog NIET op de Like button geklikt, dan zie je onderstaande visual. Dit design hebben wij ontwikkelt om een call-to-action te realiseren: de bezoeker wordt door middel van het design geënthousiasmeerd om op de Like button te klikken, zie hieronder:

 
Ingelogd op Facebook en geklikt op de Like button

Nadat je hebt geklikt op de Like button krijg je automatisch direct onderstaande visual te zien:

 
Profielbanner Facebook Fanpage

Jon Karelse Hair & Style Facebook Fanpage Profielbanner


Voor de Facebook Fanpage van Jon Karelse Hair & Style hebben we ook een profielbanner ontworpen, zie hiernaast.
Wil je weten wat Topshelf Media kan betekenen voor u op het gebied van Facebook Marketing, LinekdIn, YouTube of Twitter kan betekenen? Ook voor het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop of webapplicatieen een  strakke digitale nieuwsbrief  (e-mailmarketing) bent bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>