Coronavirus / COVID-19 Update: 9 maart 2020

Coronavirus Utrecht Open Coffee Business Club Martin Planken Topshelf Media
Wij hebben besloten dat de netwerkbijeenkomst op 27 maart niet doorgaat. Wij zijn bezig met een online alternatief, waarover binnenkort meer. Aanmelden hiervoor via Eventbrite kan nog steeds.

Op vrijdagochtend 27 maart 2020 staat Glancy van Elst op het podium van Open Coffee Utrecht, mede georganiseerd door Topshelf Media, met haar Talk: “De liefdevolle schop onder je kont: hoe je met de juiste strategie wél je doel kunt behalen”. Zij heeft een zeer bijzonder levens- en ondernemersverhaal. Haar missie is om vrouwen op weg te helpen naar financiële onafhankelijkheid. Met haar bedrijf Glancy.nl helpt zij vrouwelijke ondernemers die ervoor willen gaan, doelgericht zijn, vastberaden zijn om hun bedrijf succesvol(ler) te maken en weten dat ze dit niet alleen hoeven doen. Dat hulp vragen geen schande is maar getuigt van kracht.

What’s in it for you?

Deze ochtend neemt Glancy jou mee in haar ondernemersverhaal en deelt zij met jou haar ‘geheim’. Het is haar gelukt om financiële onafhankelijkheid te bereiken en om van 0 naar 5k per maand te gaan. Haar intentie is om jou in de juiste actiestand te zetten zodat jij meer voldoening haalt uit je dagen en de kans vergroot dat je jouw doel haalt. Je gaat naar huis met een ingevuld A4-tje met een actieplan voor het komende kwartaal en Glancy heeft nog een super waardevolle verrassing voor je in petto die je niet wilt missen…

Aanmelden Open Coffee UtrechtMartin Planken, organisator van de Open Coffee Utrecht netwerkbijeenkomsten: “Ik kan Glancy van harte aanbevelen. Ik ken haar persoonlijk en heb recentelijk mogen aansluiten bij één van haar ‘Ondernemen met soep (en wijn) avonden’. Normaliter is dat voor women only. Glancy is misschien wel de beste vrouwelijke host die je kunt hebben voor zo’n avond als deze. Zij brengt – niet alleen – vrouwelijke ondernemers proactief met elkaar in contact. Zij creëert een goede sfeer, zorgt ervoor dat elke aanwezige met waardevolle ideeën naar huis gaat én … ze maakt ook nog eens heerlijke soepen.

Glancy: “Ik doe geen loze beloftes. Waar ik in geloof en waar ik voor sta is resultaat en met focus doelen halen. Bij mij geen mooie praatjes maar altijd de waarheid en een liefdevolle, confronterende spiegel. Ik geloof niet dat er maar één manier is om succesvol te worden. Ik geloof in een manier vinden die bij jou past zodat het jouw manier wordt. Omdat ik weet dat jij hiermee het verschil kunt maken, een financieel en emotioneel stabiel leven krijgt en je daar intens gelukkig van wordt. Jou daarbij helpen daar ligt mijn hart, mijn kracht.”

ORGANISATOREN & PARTNERS OPEN COFFEE UTRECHT

Bedankt voor je interesse. Als je iets wilt delen, tips of suggesties hebt met betrekking tot bovenstaande, laat 't mij weten!

Met ondernemende groeten,

Martin H.C. Planken, BCom, NIMA-B
Internet Ondernemer
Oprichter / algemeen directeur Topshelf Media

"Your hungry, driven and creative marketing partner."
"Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere."

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!