Op vrijdagmiddag 13 mei geef ik gratis social media advies in het Nieuwegein Business Center tussen 15:00 en 16:00 uur. Aansluitend vindt de Business Borrel plaats, georganiseerd door Business Club Nieuwegein. Per persoon geef ik 15 à 20 minuten advies, afhankelijk van de interesse. Stuur een tweet naar @Topshelf_Media of een e-mail naar martin@topshelfmedia.nl zodat ik weet dat je komt.
De penetratiegraad van Twitter en LinkedIn is nergens zo hoog als in Nederland, aldus de laatste cijfers van comScore. Aan deze koppositie lijkt voorlopig geen einde te komen; de sociale netwerk markt groeit nog steeds in Nederland. Op dit moment is ruim 96 procent van de online populatie actief op sociale netwerken, dat komt neer op bijna 11.5 miljoen gebruikers. Wereldwijd is het gebruik van sociale media sterk toegenomen het afgelopen jaar: bij Twitter steeg het unieke bezoek met 67 procent, bij LinkedIn zelfs 70 procent.
Social Media Quiz
Binnenkort gaat de Social Media Quiz van start. Vind je het ook leuk om je social media kennis te testen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>. Via de eerst volgende nieuwsbrief kan je meedoen aan de quiz.
Wil je meer weten over sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn of wil je weten wat YouTube of bijvoorbeeld de Location Based Service Foursquare voor jou kan betekenen? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken
Lees ook: Martin Planken wordt de nieuwe burgemeester van Nieuwegein >>
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>