Op mijn verjaardag, afgelopen 15 december, deed ik 10 plaatsen in het Social Media & Internet Marketing Seminar van de Topshelf Media Academy cadeau. Wij vinden het heel leuk om te kunnen melden dat de grootste,  meest bekende goochelaar op YouTube, bekend als Roy4Friends (website), zal spreken. Zijn YouTube kanaal is inmiddels ruim 2,5 miljoen keer bekeken. Roy geeft inzicht in de manier hoe hij succesvol is geworden op YouTube en geeft de gelegenheid tot het stellen van vragen.
Boeken voor het seminar
Voor kaarten kunt u mailen naar Remco Noorlander en in uw e-mail aangeven met hoeveel personen u komt. Tot en met 31-12-2011 is de toegang tot het seminar slechts € 49,00 excl. btw. Vanaf 01-01-2012 wordt het € 75,00 excl. btw.
Check hieronder een jubileumvideo met Hans Klok in de hoofdrol! gefilmd door Planken Media >>
[youtube]uvFuBjkMFno[/youtube]
Relaties van Topshelf Media maken kans om dit exclusieve seminar ter waarde van € 99,00 gratis bij te wonen. Zij hebben daarvoor de e-nieuwsbrief ontvangen met een vraag (dus schrijf u in als dat nog niet gedaan heeft). Tijdens het twee uur durende seminar worden de volgende onderwerpen behandeld:
# Facebook Marketing
Tijdens dit onderdeel krijgt u vele tips voor een goede Facebook pagina en krijgt u een lading wetenswaardigheden te horen. Met ruim 800 miljoen gebruikers wereldwijd en meer dan 5 miljoen in Nederland biedt Facebook interessante kansen. Zo zegt 53% van de gebruikers dat ze eerder geneigd zijn om een merk/product te kopen als het via Facebook is aangeraden door een vriend.
# Twitter als PR & Marketing tool
Ik geef toe: in het begin was ik niet verkocht van Twitter. In het begin begreep ik het niet allemaal. Daarna dacht ik dat ik het begreep maar ik vond het maar stom en nutteloos. Vervolgens ging ik het wat vaker gebruiken en kreeg ik wat volgers en begon zelf wat meer mensen te volgen. Nu ben ik van mening dat het enige waarde heeft, zeker als marketing and PR tool. Meer weten? Maak dan kans op één van de plaatsen tijdens het seminar.
# LinkedIn Profiling

Tijdens het seminar krijgt u tips over hoe u LinkedIn kunt inzetten om uw doel te bereiken. LinkedIn biedt interessante mogelijkheden om online te netwerken. Bovendien geven wij u inzicht in het maken van een onderscheidend en aantrekkelijk LinkedIn profiel. Ook het vergroten van de vindbaarheid in de zoekmachines komt aan de orde.
Wie | Wat | Waar | Wanneer
Wie: Martin Planken
Wat: Social Media & Internet Marketing Seminar
Waar: Vinkenburgstraat 26, 3512 AW, Utrecht
Wanneer: dinsdag 24 januari 2012 om 15:00 uur
Boeken voor het seminar
Voor kaarten kunt u mailen naar Remco Noorlander en in uw e-mail aangeven met hoeveel personen u komt. Tot en met 31-12-2011 is de toegang tot het seminar slechts € 49,00 excl. btw. Vanaf 01-01-2012 wordt het € 75,00 excl. btw.
Topshelf Media ® Academy
Voor het geval het u ontgaan is:  op 11-11-2011 om 11:11:11 uur werd de Topshelf Media ® Academy gelanceerd op de top van de Neudeflat! De afgelopen jaren heb ik het medialandschap zien veranderen. Dit vereiste dat ondernemers een nieuwe manier moesten vinden om effectief online met hun klanten en partners te blijven communiceren. Naast Twitter, LinkedIn en E-mail Marketing workshops is ons portfolio nu uitgebreid met Facebook Marketing.
Als u ook geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden die bovenstaande onderwerpen ubieden, stuur dan s.v.p. een e-mail naar Remco. Dan kijkt hij voor u of er nog plek is. Als u nog geen relatie van ons bent dan betaalt u tot 31-12-2011 € 49,00. Wellicht tot ziens bij het seminar!
Wilt u weten wat Topshelf Media kan betekenen voor u op het gebied van het beveiligen van uw website en uw e-mailverkeer? Of het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop of webapplicatie. Ook voor mooie digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>