Groupon groeit als kool in Nederland. Zelf ik heb ik pas een goeie deal op de kop getikt als cadeau. Het waren coupons van Beautysalon de Waterlelie. Een mooie deal!
Om een plek te creëren waar de ontwikkelingen van Groupon In Nederland besproken kunnen worden heb ik de ‘Groupon Nederland‘ LinkedIn Group opgezet. Word lid en doe mee met de discussie!
Over Groupon
Groupon geeft de klassieke kortingsbon een nieuwe dimensie! Groupon biedt een dagelijkse deal aan voor een mooie activiteit. Hun bedrijfsfilosofie is erg simpel:
Ze verkopen alleen dingen die ze zelf willen kopen.
Ze verkopen alleen dingen die ze zelf graag zouden willen hebben: niet alleen de prijs is voordelig – ook zijn de producten en services van hoge kwaliteit. Ze scouten de leukste evenementen, de beste restaurants, de beste sportscholen en andere activiteiten waarmee zij zelf hun vrije tijd zouden willen besteden.

Zij zijn erg kieskeurig en gaan alleen met de beste businesspartners in zee om hun klanten goede deals te kunnen aanbieden. Door elke dag een mooie aanbieding op hun site aan te bieden, hopen zij dat Groupon een gezonde verslaving wordt!
Groupon Nederland LinkedIn Group
Het doel van de “Groupon Nederland LinkedIn Group” is om up to date te blijven over de activiteiten en ontwikkelingen van Groupon in Nederland. Door te delen kan je vermenigvuldigen dus wordt lid en draag bij aan de groep!
Word ook lid van de Groupon Nederland LinkedIn Group! >>