Nederlanders zijn gek op koopjes en aanbiedingen. Lekker zegeltjes sparen, kortingsbonnen knippen en tig klantenkaarten moeten waarborgen dat de beste deal gescoord wordt. Niet voor niets is de couponnensite ‘Groupon’ behoorlijk populair in ons land, aldus Dutch Cowgirls. Mobile Cowboys berichtte er op 18 mei al over: de kortingsite heeft een iPhone-app.

Via de applicatie kunnen gebruikers direct een coupon kopen, maar ook eerder gekochte coupons beheren en verzilveren. Het is een beetje een teleurstelling dat de eerste deal al voor 24:00 uur is uitverkocht. Geen onbeperkte deal, maar gebonden aan een limiet. Dat zou een prikkel kunnen geven om ‘als eerste de deal te sluiten’, maar een beetje jammer is het wel.
Het meest interessant aan de app is dat deze aanbiedingen laat zien van de stad waar je op dat moment bent. Dit kan dankzij een verbinding met GPS. De kans is natuurlijk niet heel groot dat wanneer je de deal ziet, je direct naar de winkel gaat om het te kopen, maar het kan wel. Bovendien kun je de app -het is een internationale app- ook in verscheiden andere landen gebruiken. Het is vooral interessant om te zien dat deze toepassing nog gerichter wordt ingezet. De iPhone-app ‘Q-pon’ heeft ook locatiegerichte aanbiedingen, maar dit is erg sumier.
De applicatie was al langer beschikbaar in de App Store, maar biedt nu ook aanbiedingen voor de Nederlandse markt. Voorlopig is de mobiele applicatie in Nederland alleen nog voor de iPhone beschikbaar.
Groupon Nederland LinkedIn Group
Het doel van de “Groupon Nederland LinkedIn Group” is om up to date te blijven over de activiteiten en ontwikkelingen van Groupon in Nederland. Door te delen kan je vermenigvuldigen dus wordt lid en draag bij aan de groep!
Word ook lid van de Groupon Nederland LinkedIn Group! >>