Zakelijke inkopen, Shoppen, Netwerken én Werken

Wederom zet Makro met de heropening van vier van haar vestigingen een concrete stap in de omvorming tot een unieke marktplaats voor ondernemers. In de Makro vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Nieuwegein en Wateringen kunnen ondernemers vanaf september 2016 terecht voor hun zakelijke inkopen, om te shoppen en om te netwerken én te werken.
makro-nieuwegein-topshelf-media-martin-planken

makro-logo-netwerken-utrecht-business-nieuwegein-topshelf-media-martin-plankenStore manager Kasper te Braak

Eerder dit gaf Store Manager Kasper te Braak, verantwoordelijk voor de Makro vestiging in Nieuwegein, een boeiende inkijk met betrekking tot de landelijke vernieuwing van het Makro concept, door een presentatie te geven aan Martin Planken, mede-organisator van het OC Utrecht Business Network. De Makro is sinds 2015 partner van dit zakelijke netwerk in de provincie Utrecht.
Planken: “De Makro wil inspelen op de veranderende behoefte van zelfstandige ondernemers en het nieuwe werken. Makro gaat ondernemers daarom werkplekken en vergaderruimtes aanbieden, inclusief ondersteunende diensten. Ondernemers kunnen hierdoor efficiënt met hun tijd omgaan. Daarnaast zullen in de winkels netwerkbijeenkomsten voor ondernemers worden georganiseerd.”
Volgens Kasper belooft de Makro nieuwe stijl het nodige voor ondernemers. “Het netwerkplein dat er komt wordt van ondernemers, voor ondernemers. Alles staat in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Elke week zullen er meerdere evenementen worden georganiseerd. Het wordt een ontmoetingsplek waar je komt werken, netwerken en kennis met elkaar kunt delen.”
Ondernemen en netwerken, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis voor succes. Daarom ligt het erg voor de hand om op de plek waar vooral ondernemers komen, ook een faciliteit te bieden om te netwerken. In het hart van de Makro dus. Logisch toch? Daar heb je de grootste kans om gelijkgestemden tegen het lijf te lopen. In alle rust, maar wel midden in alle bedrijvigheid. Laat je inspireren door ondernemers die net als jij op zoek zijn naar business kansen. Op de kalender staat altijd wel een evenement dat relevant en interessant voor je is. Alles is erop gericht om je succesvoller en efficiënter zaken te laten doen. Bij de beste kop koffie die er is.

Kom je ook naar de opening op 28 september 2016?

Naast de compleet vernieuwde versafdeling neemt het netwerkplein een centrale plaats in binnen de vestigingen. Het plein biedt kleine zelfstandige ondernemers de mogelijkheid om te werken en actief contact te zoeken met andere ondernemers volgens het Seats2Meet concept, waarmee Makro sinds korte tijd een samenwerking heeft.
[vc_video link=”https://youtu.be/SNEPMjZnRQA” ratio=”16-9″]
 
Een ondernemer fungeert in de vestigingen als netwerkcoördinator en beheert de events die voor ondernemers worden georganiseerd. In elke vernieuwde vestiging zullen de komende maand verschillende events plaatsvinden, variërend van een masterclass over horeca trends tot een workshop om groei in het klantenbestand te realiseren.
Kef van Helbergen, managing director Makro Nederland: “De Makro wordt een plek voor ondernemers, die met elkaar kunnen sparren of elkaar concreet kunnen helpen in het ontwikkelen van hun business. Samen met ondernemers maken wij ons sterk voor zelfstandig ondernemerschap.”
Ontmoet ondernemers zoals jij
netwerkplein_makro_netwerken_utrecht_business_topshelf_media_martin_plankenOndernemen en netwerken, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis voor succes. Daarom ligt het erg voor de hand om op de plek waar vooral ondernemers komen, ook een faciliteit te bieden om te netwerken. In het hart van de Makro dus. Logisch toch? Daar heb je de grootste kans om gelijkgestemden tegen het lijf te lopen. In alle rust, maar wel midden in alle bedrijvigheid. Laat je inspireren door ondernemers die net als jij op zoek zijn naar business kansen. Op de kalender staat altijd wel een evenement dat relevant en interessant voor je is. Alles is erop gericht om je succesvoller en efficiënter zaken te laten doen. Bij de beste kop koffie die er is.
Omdat jouw netwerk niet groot genoeg kan zijn

  • Centrale, makkelijk bereikbare plaatsen in Nederland
  • Altijd een parkeerplek
  • Snelle Wi-Fi
  • Inspirerende (net)werkplek, volop bedrijvigheid
  • Workshops en evenementen, speciaal voor de (lokale) ondernemer
  • En nooit meer haasten omdat je na je afspraak nog een snelle boodschap moet doen.
  • Netwerkplein Makro
Nieuwe koers

De begin dit jaar ingeslagen nieuwe koers van Makro leidt tot kleinere en meer overzichtelijke vestigingen van 6.000m2 die een focus hebben op food en food-gerelateerde producten. De heropende vestigingen bieden een compleet aanbod aan versproducten waaronder een bakkerij met ter plekke afgebakken brood en een slagerij met een ruim assortiment vlees en gevogelte, waar vlees naar wens kan worden afgewogen en voorgesneden. Daarnaast is er een visafdeling met een ruime keus uit vis, schelp- en schaaldieren. In de Makro kan de ondernemer tegelijkertijd zijn zakelijke als zijn eigen inkopen doen. Gedurende het hele jaar zijn er demonstraties die de klant kennis laten maken met het verrassende assortiment en het koken van bijzondere gerechten. Daarnaast krijgt elke vestiging een nieuwe showroom speciaal ingericht voor kerst- en relatiegeschenken.
Voor meer informatie over de Makro, partner van het OC Utrecht Business Network, zie de Makro pagina op deze website. Zie ook: de Makro vormt zich om tot een inspirerend platform voor zelfstandige ondernemers.
Adres
Makro Nieuwegein
Laagraven 7
3439 LG Nieuwegein