Voor de juni 2016 editie van Gloss Magazine werd aan Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein gevraagd of zij een advies wilden geven voor een nieuwe coupe voor zangeres Ilse de Lange. Daar ging eigenaar Paul van der Tol graag op in. Aan Topshelf Media de vraag om Paul te interviewen en een artikel te schrijven, zie hieronder.
Over Paul van der Tol en Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein
“Al op jonge leeftijd wist ik dat ik in het kappersvak wilde. Nadat ik tien jaar in Utrecht had gewerkt, solliciteerde ik in 1983 bij Jon Karelse Intercoiffure als bedrijfsleider in Nieuwegein. Deze kapsalons zijn een begrip in de wijde omgeving sinds 1906. Zij volgen de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode. In 1985 werd ik compagnon en sinds 2000 ben ik eigenaar van de salon in Nieuwegein. Ik heb meegewerkt aan vele shows en foto shoots met gerenommeerde fotografen en om mijn technische kennis up to date te houden, bezoek ik seminars en cursussen door heel Europa, de Verenigde Staten, net als onze teamleden. Onze salon kenmerkt zich door een vaste kern van gepassioneerde medewerkers, sommige al 30 jaar. Klanten reserveren eenvoudig online of via onze innovatieve app. Ons streven is altijd een optimale klantbeleving. De afgelopen twee jaar zijn wij uitgeroepen tot kapsalon van het jaar in Nieuwegein. Deze waardering, dankzij de vele stemmen en positieve beoordelingen van onze klanten, is waar wij het voor doen.”
Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein
www.jonkarelse.nl
Hoog Zandveld 34-36
3434 EE Nieuwegein
030 606 3488

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein in Gloss Magazine

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein in Gloss Magazine van juni 2016


 
[vc_iconbox iconpos=”top” icon=”certificate” with_circle=”0″ title=”TOPSHELF MEDIA HELPT JE GRAAG BIJ JOUW WEBTEKSTEN >>” link=”http://www.topshelfmedia.nl/contact/” external=”0″ img=””] [/vc_iconbox]
Wil jij meer informatie over het schrijven van teksten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om jouw organisatie op een opmerkelijke manier onder de aandacht te brengen!
[vc_button url=”http://www.topshelfmedia.nl/contact” text=”Sterke teksten nodig? Bel ons >>” size=”” align=”left” type=”navy” outlined=”0″ icon=”"></i>” target=”_self”]