In navolging van het Prinsengrachtconcert in Amsterdam geeft Fulco’s Regionaal Mannenkoor in IJsselstein op 27 en 28 juni twee concerten op en aan het water van de Hollandse IJssel. Jachthaven Marnemoende is dan het toneel van Italië aan de Hollandsche IJssel. Topshelf Media tekende voor het webdesign, de webdevelopment en de e-mailnieuwsbrieven.
Bovendien schreven wij een programma waarmee bezoekers eenvoudig tickets konden bestellen. Alle ingevoerde gegevens worden automatisch in een database opgeslagen en het e-mailadres wordt, indien aangevinkt, als nieuwe abonnee geregistreerd in ons e-mailmarketing systeem. Desgewenst komt de bezoeker in een e-mail marketingcyclus terecht waarmee hij in de aanloop naar het evenement wordt geïnformeerd over de artiesten, nieuwtjes etc.
Het comité van aanbeveling voor de Stichting Hollandsche IJssel Concerten, de ‘drijvende’ kracht achter Italië aan de Hollandsche IJssel, is:
Dhr. R.C. Robbertsen, Commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht: voorzitter
Dhr. P. C. van den Brink, Burgemeester gemeente IJsselstein
Mevr. R.G. Westerlaken, Burgemeester gemeente Lopik
Dhr. E.L. Jansen, Burgemeester gemeente Montfoort
Dhr. C.M. de Vos, Burgemeester gemeente Nieuwegein
Dhr. J. Binnekamp, Gedeputeerde provincie Utrecht
Dhr. H. Westbroek, zanger en tv presentator, zie Henk Westbroek
Wilt u weten hoe wij uw evenement kunnen ondersteunen met media van de bovenste plank? Mail ons via info@topshelfmedia.nl of bel Martin Planken: 06 223 88 131.