Kapsalon Van Loo heeft de “Leukste kapsalon van Gorinchem 2015” verkiezing gewonnen. Zij staken met kop en schouders uit boven alle genomineerde kapsalons in Gorinchem tijdens de Kapsalon van het jaar verkiezing. Niet alleen kregen zij de meeste stemmen van alle kappers in Gorinchem, ook kregen zij de hoogste waardering van alle kapsalons.
In het kader van de wedstrijd heeft Topshelf Media diverse marketingacties voor Kapsalon van Loo gerealiseerd. Denk aan een activatiecampagne in de salon, e-mailmarketing campagnes en social media marketing.
Door te stemmen tijdens de verkiezingsperiode konden er prijzen gewonnen worden. Uit alle aangemelde stemmen heeft Kapsalon van Loo twee winnaars getrokken. De heer Hans Monshouwer heeft een jaar lang gratis knippen gewonnen t.w.v. € 180,00. Mevrouw Florien van Iperen gaat met de metamorfose naar huis t.w.v. € 200,00.

Kapsalon kapper Gorinchem

Het team van Kapsalon van Loo met de winnaars van de ‘Leukste Kapsalon van
Gorinchem verkiezing’. Mevrouw Florien van Iperen (links) heeft de metamorfose
gewonnen t.w.v. € 200,00. De heer Hans Monshouwer heeft niet minder dan een
jaar lang gratis knippen gewonnen t.w.v. € 180,00. Foto: Jan Walgaard.


 
Kapsalon van Loo winnaar verkiezing Leukste Kapsalon van Gorinchem 2015 - Topshelf Media
Kapsalon van Loo

Taart Kapsalon van Loo - winnaar Leukste kapsalon van Gorinchem 2015 - Topshelf Media

Topshelf Media bood deze taart aan om de eerste plaats te vieren.


Eigenaar Gert van Vrouwerff over 1e plaats in Gorinchem: “Ons team is op deze wijze echt in het zonnetje gezet. Wij bedanken iedereen hartelijk voor het uitbrengen van hun stem. Er is massaal gestemd op onze kapsalon via sms, e-mail en Facebook. Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen hebben laten weten dat zij ons de leukste kapsalon van Gorinchem vinden. Bovendien is het fantastisch dat wij niet alleen de meeste stemmen hebben gekregen maar ook de hoogste waardering hebben gekregen van alle kapsalons in Gorinchem!”
Stichting Haarwensen
Ook dit jaar was Stichting Haarwensen als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er werden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Stichting Haarwensen zal worden overhandigd.
Kapsalon van Loo winnaar verkiezing Leukste Kapsalon van Gorinchem - Topshelf Media