Kapsalon Van Loo heeft de “Leukste kapsalon van Gorinchem 2015” verkiezing gewonnen. Zij staken met kop en schouders uit boven alle genomineerde kapsalons in Gorinchem tijdens de Kapsalon van het jaar verkiezing. Niet alleen kregen zij de meeste stemmen van alle kappers in Gorinchem, ook kregen zij de hoogste waardering van alle kapsalons in Gorinchem.
In het kader van de wedstrijd heeft Topshelf Media diverse marketingacties voor Kapsalon van Loo gerealiseerd. Denk aan een activatiecampagne in de salon, e-mailmarketing campagnes en social media marketing.

Gert van Vrouwerff van Kapsalon van Loo met zijn team - winnaar verkiezing leukste kapsalon van Gorinchem 2015 met Martin Planken van Topshelf Media

Gert van Vrouwerff (met taart) van Kapsalon van Loo, Martin Planken en een deel van het team van Van Loo: de winnaar van de “Verkiezing Leukste kapsalon van Gorinchem in 2015”. De taart is aangeboden door Topshelf Media.


Kapsalon van Loo winnaar verkiezing Leukste Kapsalon van Gorinchem 2015 - Topshelf Media
Kapsalon van Loo

Taart Kapsalon van Loo - winnaar Leukste kapsalon van Gorinchem 2015 - Topshelf Media

Topshelf Media bood deze taart aan om de eerste plaats te vieren.


Eigenaar Gert van Vrouwerff over 1e plaats in Gorinchem: “Ons team is op deze wijze echt in het zonnetje gezet. Wij bedanken iedereen hartelijk voor het uitbrengen van hun stem. Er is massaal gestemd op onze kapsalon via sms, e-mail en Facebook. Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen hebben laten weten dat zij ons de leukste kapsalon van Gorinchem vinden. Bovendien is het fantastisch dat wij niet alleen de meeste stemmen hebben gekregen maar ook de hoogste waardering hebben gekregen van alle kapsalons in Gorinchem!”
Stichting Haarwensen
Ook dit jaar was Stichting Haarwensen als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er werden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Stichting Haarwensen zal worden overhandigd.
Kapsalon van Loo winnaar verkiezing Leukste Kapsalon van Gorinchem - Topshelf Media