De Kick-Off van het Jong Ondernemen jaar 2010-2011 vindt vandaag plaats. Topshelf Media heeft zich aan Jong Ondernemen verbonden door middel van het afvaardigen van zijn directeur/eigenaar, Martin Planken. Planken heeft er veel zin in want het coachen van een Studentenbedrijf geeft hem veel voldoening. “Ik krijg energie van de teamleden van mijn Studentenbedrijf. Stuk voor stuk enthousiaste ondernemers in de dop! Het Studentenbedrijf heet ‘Easy Politics’.”

Jong Ondernemen is een ideële, onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De stichting is opgericht in 1990 op initiatief van ABN AMRO, VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en de NOvAA.

‘Learning by doing’

Leerlingen en studenten ontwikkelen ondernemersvaardigheden door ‘learning by doing’. Naast een kleine kern van vaste medewerkers, bestaat de stichting uit vrijwilligers die de maatschappelijke doelstelling ondersteunen.

Jong Ondernemen en de overheid

De Ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben het ontwikkelen van ondernemerschap via het onderwijs tot speerpunt gekozen. De programma’s van Jong Ondernemen zijn door de Ministeries als ‘good practices’ gewaardeerd.

Als je meer over Jong Ondernemen wilt weten en/of wat Topshelf Media doet: check www.jongondernemen.nl of bel Topshelf Media.