Edit5 is een van de jongste educatieve uitgeverijen van Nederland. Zij zorgen voor producten waar ze met hart en ziel in geloven; lesmateriaal zoals u dat graag wilt gebruiken.
Edit5 bestaat uit een team van vijf personen met jarenlange ervaring in het onderwijs en op het gebied van educatieve productontwikkeling. De overzichtelijke organisatie maakt het mogelijk om producten op tijd te leveren en snel in te spelen op veranderingen.
Met gepaste trots hebben wij de website www.edit5.nl gelanceerd. Zelf lanceren ze zeer binnenkort hun eerste boek: MaatWerk+ voor verpleging en verzorging.
MaatWerk+
MaatWerk+ is een loopbaan- en burgerschapsmethode voor het MBO. De titel MaatWerk+ geeft in cryptische vorm aan welke invalshoek daarbij gekozen is. Het gaat over de maatschappij, over de werkomgeving en met name over de combinatie van die twee. Iedereen heeft namelijk meerdere rollen. Ook studenten bezoeken niet alleen een school: ze zijn ook burger, werknemer, consument en nog veel meer.
MaatWerk+ is gebaseerd op de landelijke brondocumenten voor (leren) loopbaan en burgerschap. De methode behandelt die thema’s vanuit het perspectief van de beroepsbeoefenaar. Met aansprekende beschrijvingen uit de beroepspraktijk wordt de verbinding gelegd tussen theorie en praktijk. Op die manier wordt voor studenten duidelijk wat de relatie is met een MBO-opleiding, met het BPV-bedrijf en met de Nederlandse samenleving als geheel.
Meer weten over MaatWerk+? Vul dan het formulier in op www.edit5.nl/contact.