De Kick-Off van het Jong Ondernemen jaar 2011-2012 is een feit. Namens Topshelf Media verbind ik mij voor het tweede opeenvolgende jaar aan de Stichting Jong Ondernemen. Ik heb er veel zin in want het coachen van studenten die hun eigen bedrijf opstarten geeft mij veel voldoening. Ik krijg energie van de teamleden van ‘mijn’ studenten. Stuk voor stuk enthousiaste ondernemers in de dop! Het Studentenbedrijf heet ‘BEAMIT’.

Studentenbedrijf BEAMIT van het Grafisch Lyceum Utrecht met 'elftal begeleider' Martin Planken in het midden.

Studentenbedrijf BEAMIT van het Grafisch Lyceum Utrecht met 'elftal begeleider' Martin Planken in het midden.


Over Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een ideële, onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De stichting is opgericht in 1990 op initiatief van ABN AMRO, VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en de NOvAA.
‘Learning by doing’
Leerlingen en studenten ontwikkelen ondernemersvaardigheden door ‘learning by doing’. Naast een kleine kern van vaste medewerkers, bestaat de stichting uit vrijwilligers die de maatschappelijke doelstelling ondersteunen.
Jong Ondernemen en de overheid
De Ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben het ontwikkelen van ondernemerschap via het onderwijs tot speerpunt gekozen. De programma’s van Jong Ondernemen zijn door de Ministeries als ‘good practices’ gewaardeerd.
Wilt u meer weten over Jong Ondernemen of ‘mijn’ studentenbedrijf? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met ondernemende groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>