Nieuwegein is toe aan een nieuwe impuls !
Na zeventien jaar Sportgala heeft de organisatie van de Nieuwegein Awards gemeend het format van dit evenement te moeten verbreden. Werd voorheen alleen sportend Nieuwegein in het zonnetje gezet, tijdens het nieuwe evenement worden inwoners en organisaties in alle geledingen van de Nieuwegeinse samenleving geëerd. Het Sportgala gaat, in nauwe samenwerking met de Sportraad, over in de Nieuwegein Awards. De organisatie en alle betrokkenen staat voor ogen om van de Nieuwegein Awards een jaarlijks terugkerend en aansprekend evenement te maken.
“Van Nieuwegeiners voor Nieuwegein”
Tijdens het feestelijke en avondvullende programma worden awards uitgereikt aan die Nieuwegeiners die zich afgelopen jaar/jaren hebben onderscheiden op diverse gebieden. In de aanloop naar de Nieuwegein Awards heeft een kleine 50 personen een lijst met evenementen ontvangen, waaronder ik. Aan ons de schone taak om 3 evenementen te nomineren. Dat vond ik bijzonder leuk en heb ik wellicht te danken aan het gegeven dat ik voorzitter ben van Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein.

Vanavond vindt de Nieuwegein Awards plaats met een mooi programma dus ik zou zeggen: kom allemaal naar het Nieuwegein Business Center!
Met Nieuwegeinse groet,
Martin Planken
Internet Marketing Specialist
Topshelf Media ®