Als marketeer pur sang met de achternaam Planken kon ik het niet laten om wat met de Martin Planken van Topshelf Media ® bij Shownieuws van SBS6nieuwe rage Planking te doen, in het Nederlands Planken genaamd. Daarom heb ik op 24 mei 2011 de site www.plankendag.nl gelanceerd. Op 25 mei 2011 hing het programma Shownieuws van SBS6 aan de lijn voor een item.
Ik daag iedereen sinds de Internationale Planken Dag, 25 mei 2011, uit om de leukste en meest creatieve “Plankenfoto” te (laten) maken en deze in te sturen voor deelname aan de Plankenwedstrijd! Binnen de plankencommunity worden foto’s hoger gewaardeerd naar mate er sprake is van een opvallende locatie/plek/omgeving.
Bekijk de video die de dag na de Internationale Planken Dag is gedraaid:
[youtube]rkf6yT6NbeU[/youtube]

Martin Planken van Topshelf Media ® bij Shownieuws van SBS6

Martin Planken, oprichter Topshelf Media ®, was te zien bij SBS6/Shownieuws i.v.m. de eerste Internationale Planken Dag op 25 mei 2011

Ga Planken en win je rijbewijs!

Glas Rijopleidingen is sponsor van PlankenDag.nl en stelt een rijopleiding voor de winnaar van de Plankenwedstrijd ter beschikking. Je kan dus gewoon je rijbewijs winnen en als je ‘m al hebt mag je de prijs aan je vriend of vriendin geven! Doe mee en stuur je Plankenfoto in! Als je een goede rij-instructeur wilt hebben dan moet je bij Glas zijn! Ga dus plankg(l)as Planken en upload je foto!
Glas Rijopleidingen heeft een sociaal karakter en vertelt je graag in een persoonlijk gesprek wat je kunt verwachten. Ze maken graag kennis met jou.
Glas Rijopleidingen biedt je het volgende:

  • Rijbewijs Garantie
  • Rookvrije auto’s
  • Altijd op tijd !
  • Zeer ervaren instructeurs
  • BOVAG gecertificeerd
  • Financiering/Betaalplan mogelijk (jij krijgt ‘m gratis!)

Ga Planken en win je eigen website!

Als winnaar scoor je ook nog een gratis website die je zelf eenvoudig kunt onderhouden: Plug & Play! Uiteraard krijg je een paar gratis e-mailaccounts, Certified Hosting én een gratis .nl of .com domeinnaam naar keuze, aangeboden door Topshelf Media ®! So Start Planking NOW!
Ik waarschuw voor het nemen van (onverantwoorde) risico’s die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Er zijn namelijk mensen overleden aan de gevolgen van Planking! Ik zie jouw inzending graag tegemoet!
Let op: neem géén (onverantwoorde) risico’s!!
Wat is Planking nou precies?
Planking, ook wel The Lying Down Game of Planken genoemd, is een internethype waarbij men op de buik zo gestrekt mogelijk, roerloos op de grond gaat liggen, met de armen langs het lichaam en het hoofd richting de grond. Vervolgens blijf je letterlijk zo stijf als een plank liggen. Men laat zich in die positie fotograferen en deze foto wordt via sociale netwerksites verspreid. De plek waar je plankt is bij voorkeur bijzonder en getuigt van creativiteit. Planken is in korte tijd razend populair geworden via sociale netwerken als Facebook.
Uitvoering
In de regel worden de meest bijzondere plekken opgezocht voor planking. Wij dagen iedereen uit om de leukste en meest creatieve “Plankenfoto” te (laten) maken en deze in te sturen voor deelname aan onze Plankenwedstrijd. Binnen de plankencommunity worden foto’s hoger gewaardeerd naar mate er sprake is van een opvallende locatie/plek/omgeving. Wij waarschuwen voor het nemen van (onverantwoorde) risico’s die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Er zijn namelijk mensen overleden aan de gevolgen van Planking.
Doe mee!
Stuur de leukste en meest creatieve “Plankenfoto” in te sturen voor deelname aan de Plankenwedstrijd! Binnen de plankencommunity worden foto’s hoger gewaardeerd naar mate er sprake is van een opvallende locatie/plek/omgeving. Let op: neem géén (onverantwoorde) risico’s!
Groet,
Martin Planken
Lees hier een eerder blog-artikel: >>Planken is razend populair op Facebook >>