Selecteer een pagina

Over Martin Planken

“When you change what you believe is possible, you change what becomes possible.”

MAR(ke)TIN(g) PLANKEN: what’s in a name?

Planken: “Met ruim 15 jaar ervaring op het snijvlak van (internet) marketing, pr en communicatie, weet ik als geen ander hoe ik kan bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van bedrijven en ambities ondernemers. Het toevoegen van waarde en het daadwerkelijk vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten is daarbij altijd mijn ultieme doel.”

“De kracht van Topshelf Media ligt ‘m enerzijds in het adviseren over en bedenken, ontwikkelen en in de markt zetten van (nieuwe) producten, diensten en concepten. Aan de ander kant vind ik het fantastisch om de daarbij benodigde digitale media te realiseren. Door mijn ontwikkeling tot strategisch marketeer, mijn jarenlange kennis op het gebied van public relations en mijn “unfair advantage” op het gebied van het organiseren van evenementen en (netwerk)bijeenkomsten, weet ik een heldere visie op marketing en business development neer te zetten. Mijn kennis deel ik graag met collega’s, relaties en tijdens netwerkbijeenkomsten, presentaties en op (micro)blogs.

Martin Planken, Creative Entrepreneur & Founder van Topshelf Media ®. Foto: Angeliek de Jonge (2018)

Inspiratie en motivatie

 

Als ondernemende professional wil je geïnspireerd worden. Dat wil ik zelf ook. Daarom publiceer ik op onregelmatige basis een inspirerende quote. Die quotes vind je onder andere hier, maar ook op mijn social media profielen. Enkele van mijn favoriete quotes zijn:

 

  • Education Is Not The Learning Of Facts, But The Training Of The Mind To Think.
  • When you change what you believe is possible, you change what becomes possible.
  • Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere.
  • There are leaders and there are those who lead. Leaders hold the position of power or authority, but those who lead inspire us.
  • We follow those who lead, not because we have to but because we want to. We follow those who lead not for them, but for ourselves.
  • It’s those who start with “why” that have the ability to inspire those around them or find others who inspire them.
  • Tell me and I will forget. Show me and I will remember. Let me experience it and I will make it my own. This statement is attributed to Confucius: a thinker and social philosopher of Ancient China (September 28, 551 BC. – 479 BC).

Inspirerende quotes

Open Coffee Utrecht Business Network

Als organisator van de maandelijkse netwerk bijeenkomsten voor ondernemers en professionals in de provincie Utrecht, genaamd Open Coffee Utrecht, verwelkomt Topshelf Media maandelijks tussen de 35 en 70 ondernemers.

Het sterk groeiende, zakelijke platform Open Coffee Utrecht Business Network, verbindt ondernemers in Midden Nederland via netwerkevenementen. Maandelijks komen onze activiteiten bij duizenden ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o. onder de aandacht. Elke 2e vrijdagochtend van de maand bieden wij de mogelijkheid om zowel bestaande als nieuwe relaties te ontmoeten. Graag tot ziens!

Met geëngageerde groet,
Namens Topshelf Media ®

Martin Planken,
Creative Entrepreneur & Founder

Let’s Get Started

Interesse In Een Out-of-the-Box & Creatieve Kijk op Zaken? Maak Een Afspraak!

Share This
× Hoe kan ik je helpen?