Met veel plezier verbindt Topshelf Media zich voor 5 jaar als Official Media Partner aan de United Jeugd Cup. Met het sponsoren van de website inclusief de realisatie van koppelingen met diverse social media netwerken, hopen wij gescoord te hebben bij de United Jeugdcup, maar aan de reacties te horen zit dat best goed.
Artikel over Official Media Partnership in weekblad Wegener Media: De Molenkruier >>
Afgelopen vrijdag, 17 augustus 2012, lanceerde de wethouder van Sport te Nieuwegein, Helen van den Berg, de nieuwe website , zie het blogartikel van de lancering van www.unitedjeugdcup.nl. Het hoogwaardige voetbaltoernooi voor D1 elftallen van betaald voetbalorganisaties is inmiddels een begrip in binnen- en buitenland en wordt gehouden op het modernste sportcomplex van Nieuwegein.
Met Topshelf Media zorgen wij voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen wij (online) marketingcampagnes en realiseren wij de gewenste digitale media zoals (mobiele) websites, webwinkels, webapplicaties en bijvoorbeeld e-mailnieuwsbrieven.
Met sportieve groet,
Topshelf Media
Martin Planken,
Chief Engagement Officer

Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>