Steeds meer Nederlanders hebben een smartphone. Volgens onderzoek van Telecompaper zou dat aantal aan het eind van dit jaar door de 50% moeten gaan. In 2013 zal naar verwachting het mobiele internet zelfs groter zijn dan internet via desktop PC’s. Met andere woorden: wereldwijd zijn er dan meer mobile devices met een browser en een internetverbinding dan desktops en laptops. Het aandeel smartphones en tablets groeit dus razendsnel. Een steeds groter deel van je doelgroep zal je website dus bezoeken via een smartphone of tablet. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst.

Mobiel surfen groeit met dubbele cijfers
Het bezoeken van websites via smartphones en tablets groeit jaarlijks met dubbele cijfers. Zo is het aantal bezoeken aan de website www.topshelfmedia.nl via smartphones en tablets in 2011 met 540% gegroeid ten opzichte van 2010. Eind 2012 heeft 50% van de Nederlanders een smartphone.
Topshelf Media ontwikkelt mobiele websites
Uw mobiele website is binnen handbereik. U vindt het toch ook belangrijk om een goede gebruikerservaring te leveren aan bezoekers die via een mobile device uw website bezoeken? Uw mobiele website, die wij naast uw bestaande website ontwikkelen, wordt geoptimaliseerd voor bezoekers via smartphones en tablets met de besturingssystemen Android, iOS (iPhones en iPads) en Windows Phone. Dat realiseren wij via responsive design Zorg dat u klaar bent voor de toekomst!
Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van pagina’s van de mobiele website van www.jonkarelse.nl (bezoek de site via uw mobile device zodat u automatisch naar de mobiele versie wordt geleid).

Jon Karelse Hair & Style: Mobiele Website

Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met mobiele groet,
Topshelf Media
Martin Planken,
Chief Engagement Officer

Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>