Vandaag is de mobiele website voor Jon Karelse Hair & Style gelanceerd. De website is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets met de besturingssystemen Android, iOS (iPhones en iPads) en Windows Phone. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de mobiele website van www.jonkarelse.nl:

Jon Karelse Hair & Style: Mobiele Website


Steeds meer Nederlanders hebben een smartphone. Volgens onderzoek van Telecompaper zou dat aantal aan het eind van dit jaar door de 50% moeten gaan. Het bezoeken van websites via smartphones en tablets groeit jaarlijks met dubbele cijfers. Zo is het aantal bezoeken aan de website www.topshelfmedia.nl via smartphones en tablets in 2011 met 540% gegroeid ten opzichte van 2010. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijk om een goede gebruikerservaring te leveren aan bezoekers die via een mobile device hun website bezoeken.
Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>