Facebook-omslagafbeelding--CommonEasy
Open Coffee UtrechtVrijdagochtend 14 juli beloofd weer een ontspannen netwerkmeetup te worden van het Open Coffee Utrecht Business Network, op het netwerkplein bij onze Partner Makro Nieuwegein. Ontmoet ook enthousiaste ondernemers uit de regio en laat je inspireren door de sessie van de nieuwe partner van het Open Coffee Utrecht Business Network: de innovatieve start-up CommonEasy. Check alvast onderstaande video en laat je vrijdag informeren over wat zij voor jou als ondernemer kunnen betekenen. Zij bieden namelijk een verfrissend en solidair alternatief voor arbeidsongeschikheidsverzekeringen.
Logo Etienne Oldeman Photography
Bovendien biedt onze partner Etienne Oldeman Photography, in samenwerking met Open Coffee Utrecht en partner Makro Nieuwegein, het laten maken van LinkedIn profielfoto’s aan. Voor slechts € 25,00 excl. btw! heb je een professionele foto voor jouw social media accounts. Dat kan je niet laten liggen, toch?
Netwerken en LinkedIn profielfoto’s tussen 08:30 tot 12:00 uur
Vanaf de inloop om 08:30 uur heb je alle ruimte om te netwerken. Vanaf 09:30 uur kan je een LinkedIn- of social media profielfoto laten nemen.
Ondernemerssessie met CommonEasy van 09:30 – 10:00 uur
Ooit waren verzekeraars goed in het organiseren van solidariteit binnen gemeenschappen. Dat was gebaseerd op de wil om elkaar te helpen als het tegenzit. Jij helpt mij en ik help jou. Echter zijn de verzekeraars van vandaag grote financiële instellingen die voor zzp’ers ingewikkelde en dure arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aanbieden.
Bij CommonEasy weten we dat het beter kan. Wij geloven dat iedere zzp’er recht heeft op zekerheid. Daarom gaat het platform van CommonEasy terug naar de kern van verzekeren, maar met het gemak van de online wereld.
Eventbrite-aanmelden-Open-Coffee-Utrecht
Hoe werkt het?

Open Coffee Utrecht en haar leden zitten in elkaars netwerk. Je betaalt €10 per maand voor deelname en spaart bijvoorbeeld €100 per maand. Op deze manier heb je €2.000 inkomen per maand verzekerd voor twee jaar. Het maandelijkse spaarbedrag van €100 blijft van jou en wordt alleen gebruikt om jou, of anderen in je netwerk te helpen. Wil je stoppen? Dan krijg je het gespaarde bedrag gewoon weer terug.

CommonEasy verenigd zzp’ers en bestaande netwerken met elkaar en dat betekent dat we elkaar kunnen helpen. Want samen kunnen we elkaar eerlijk en voordelig verzekeren. We betalen niet mee aan het salaris van de CEO, of aan de verkopers van een verzekeringsmaatschappij: nee, we regelen het zelf. En dat verschil voel je in je portemonnee.
We begrijpen dat je niet staat te springen om iets te regelen voor als je ziek wordt. Maar, toch werk je lekkerder als je weet dat het goed zit. Kom daarom naar Open Coffee Utrecht op vrijdag 14 juli en hoor hoe ons vangnet voor arbeidsongeschiktheid precies werkt. Zien we je daar?
In Solidarity,
Team CommonEasy

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.
Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 14 juli 2017

08:30 – 09:30 uur: Inloop & Ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media + netwerken
09:30 – 12:00 uur: LinkedIn profielfoto’s laten nemen door Etienne Oldeman Photography op het netwerkplein
09:30 – 09:35 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners
09:35 – 10:00 uur: sessie verzorgd door CommonEasy
10:00 – 11:30/12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten
vanaf 12:00 uur: Netwerklunch bij Dagger Coffee (optioneel)

Doorlopend programma 14 juli 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren
Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.
Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

De locatie voor 14 juli is in principe:
Makro
Laagraven 7
3439 LG Nieuwegein