mastermind-martin-planken
Op 9 juni ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 08:30 – 12:00 uur. Dit keer bij de Makro Nieuwegein. Meld je bij binnenkomst bij de Makro even bij de servicebalie als je nog geen Makro pas hebt. Een pas aanvragen kan hier. Als je al een pas hebt, dan kan je doorlopen naar het netwerkplein in de Makro.

Mastermind sessie & Pitches
We hebben een gevarieerd programma samengesteld. Je krijgt de ruimte om voor iedereen jouw pitch te houden. Verder wordt een Mastermind sessie georganiseerd door Martin Planken van Topshelf Media. Daaromheen heb je alle ruimte om vrij te netwerken.
Partners & Netwerken
Kasper te Braak, vestigingsmanager van Partner Makro Nieuwegein, is aanwezig en kan je alles vertellen over de (netwerk)mogelijkheden die de Makro te bieden heeft. Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT, is eveneens aanwezig. Voor vragen over ICT gerelateerde zaken, zoals werken in de cloud, Office 365 en netwerkbeheer, ben je bij mij aan het juiste adres. Vakfotograaf Etienne Oldeman van Partner Etienne Oldeman Photography is aanwezig en kan je alles vertellen over de rol die fotografie speelt op het gebied van marketing en communicatie. Ontmoet eveneens de andere netwerkpartners.
Future Business Events

Op 28 september 2017 vind het groots opgezette Future Business Event plaats bij de Makro in Nieuwegein, georganiseerd door Jolanda van Groningen van de Business Factory. Kom vrijdag naar de Makro om alvast de sfeer te proeven van de locatie.
Uitnodiging Haringparty 14 juni bij de Makro
Haringparty-Nieuwegein-IJsselstein-Utrecht-Business-Club-Netwerk
Woensdag 14 juni organiseert de Makro Nieuwegein op het Netwerkplein een exclusieve Haringparty voor haar relaties. Ontspannen netwerken staat deze middag centraal bij onze Partner Makro Nieuwegein. Samen met andere ondernemers uit de regio geniet je van de nieuwe haring en een lekker drankje. Kom je ook?
Namens het Open Coffee Utrecht Business Network nodigen wij jou graag uit om ook een haring te komen happen en/of om de zakelijke banden aan te halen.
Wie: Alleen voor ondernemers met een Makro-pas Makro Netwerkplein (pas aanvragen?)
Waar: Makro Nieuwegein, Laagraven 7, 3439 LG Nieuwegein
Wanneer: 14 juni 2017 van 15:00 tot 19:00 uur
Kosten: Toegang is gratis

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de Business Factory en Topshelf Media, ondersteund door Balboa Coaching, grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.
Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 9 juni 2017

08:30 – 09:30 uur: Inloop & Ontvangst op het netwerkplein van de Makro Nieuwegein door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching, Jolanda van Groningen van de Business Factory en/of Martin Planken van Topshelf Media + netwerken
09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners en aankondiging Haringparty op 14 juni bij de Makro Nieuwegein
09:30 – 11:00 uur: Gevarieerd programma met o.a. enkele pitches van ondernemers, een Mastermind sessie door Martin Planken van Topshelf Media en vrij netwerken
11:00 – 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten
v.a. 12:00 uur: Netwerklunch Foodcourt Makro (optioneel)
 

Doorlopend programma 9 juni 2017

Netwerken, relaties onderhouden en business genereren
Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video’s, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.
Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Locatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomst

De locatie voor 9 juni is:
Makro
Laagraven 7
3439 LG Nieuwegein
Hieronder zie je een sfeerimpressie van het Netwerkplein bij de Makro
Makro-Nieuwegein-Netwerkplein-Topshelf-Media