Op vrijdag 14 september 2018 neemt Rob Wuijster, voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en mentalcoach in de topsport, ons mee tijdens zijn motiverende, inspirerende, luchtige en plezierige sessie die je zal aanzetten tot nadenken. Veel herkenbare praktijkvoorbeelden zullen de revue passeren.

De training die Rob verzorgt heet: “Gedachten zijn krachten”. Het gaat over de mindset en hoe jij je eigen mindset gunstig kunt beïnvloeden!
De presentaties die hij geeft biedt hij ook als workshop & training. De Onderwerpen waarover hij spreekt zijn o.a.:

  • Gedachten zijn krachten
  • Positief leidinggeven & coachen
  • Creëren van een winnaarsmentaliteit
  • Het creëren van een hecht team
  • Je kunt meer bereiken dan je denkt

In de brochure van Rob Wuijster vind je meer informatie.

PROGRAMMA NETWERKBIJEENKOMST 14 SEPTEMBER 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Rob Wuijster
09:30 – 10:30 uur: Trainingssessie met Rob Wuijster van Topmeeting
10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen
12:00 uur: Afsluiting

LOCATIE
Deze netwerkbijeenkomst vindt centraal in de Provincie Utrecht plaats, bij:
Congres- en Partycentrum ’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

BELOFTE VAN DE ORGANISATOREN
Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.