silver_partner_tree_of_life_open_coffee_utrecht_business-netwerkTopshelf Media is samen met de Business Factory en Balboa Coaching de organisator achter de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van Business Network Open Coffee Utrecht. Met Open Coffee Utrecht hebben wij een Silver Partnership mogen aangaan met het project Tree of Life van de stichting Het Kan Wel!

Over Tree of Life en stichting Het Kan Wel!

Ze kwam 11 december 2015 binnenlopen op onze eerste Open Coffee Utrecht op de locatie Tribes Papendorp Utrecht, stijf van de zenuwen. Later begrepen we dat de overgang van de bush in Afrika naar een ondernemersnetwerk in Utrecht wel wat groot moet zijn geweest. Toch greep ze meteen de gelegenheid om iets te zeggen over haar missie: bomen verkopen. Leuk dacht iedereen: bomen verkopen ten behoeve van een beter klimaat in de breedste zin van het woord. We moesten er wel even aan wennen en de meeste aanwezigen keken de kat even uit de spreekwoordelijke boom.
Nu weten we hoeveel passie er achter dit project zit. Er zit zoveel liefde voor de wereld en mensen in het project Tree of Life van Stichting Het Kan Wel! Die krachten in deze vrouw hebben geleid tot een prachtig resultaat bij haar eerdere project GoTogo en tot de snelle groei van dit initiatief.
topshelf-media-organisator-business-netwerk-open-coffee-utrecht-partner-tree-of-life-stichting-het-kan-wel
Binnen een half jaar heeft Pauline Versteegh flink wat ondernemers enthousiast gemaakt en laten zien wat er mogelijk is als je het echt wilt. Open Coffee Utrecht heeft in haar een inspirerende partner gevonden. We gaan een moment zoeken om Pauline een podium te geven haar verhaal te vertellen. Niets is mooier dan in deze woelige tijden te horen dat we wel de kracht en creativiteit hebben om de wereld beter te maken.
Op de website www.treeoflife.love kunt u zien dat er meerdere partners van Open Coffee Utrecht inmiddels ook partners zijn geworden van Tree of life. Het mooie van dit project is dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn om je aan te sluiten bij dit initiatief. Ook voor een boom per maand kan je ‘Friend’ worden en kom je op de lijst van bedrijven die kiezen voor een betere wereld.
Het is nu een beetje rustig in Nederland tijdens de zomervakantieperiode, maar let op: na de vakantie volgt er nog veel meer nieuws over Tree of Life. Wacht niet te lang met je aan te sluiten. Het hele groeiproces van Tree of Life is net een spannende film waarin je meespeelt. En wie wil nou niet meedoen in een film met een happy end?

Word ook Partner. Het Kan Wel!

Het project Tree of life van Stichting Het Kan Wel! is het vrolijke initiatief van Pauline Versteegh die met haar succesvolle Stichting GoTogo circa 25.000 vluchtelingen en ontheemden heeft geholpen bij het opbouwen van een nieuw leven in Togo, West-Afrika. Op verzoek van Togo gaat ze nu helpen met het herstellen van de bossen en iedereen mag meedoen. Naast het kweken en planten van bomen in West-Afrika ter bestrijding van de woestijnvorming en ter bescherming van onze planeet, doet Stichting Het Kan Wel! nog meer.
De naam zegt het al: de stichting zet zich in voor een positieve samenleving waar mensen hun schouders zetten onder uitdagingen. Ook steunt de stichting organisaties/initiatieven die werken aan het oplossen van toekomst bepalende vraagstukken.
Het jonge en lieve boompje van Tree of life trekt al veel mensen aan die graag een bijdrage willen leveren aan een levensvatbare wereld. Vanaf slechts één boom per maand à € 5,00 kan je al vriend worden van Tree of Life. Daarnaast zijn er verschillende partnerschappen af te spreken. De meeste vrienden en partners willen niet eens iets terug, maar toch bieden we de mogelijkheid een jaarlogo van het boompje te plaatsen op de eigen website en worden vrienden en partners genoemd op de website van Tree of life, zodat duidelijk is dat jij en je bedrijf daadwerkelijk meewerken aan een betere toekomst.
Mocht je eenmalig bomen willen planten of een bijzonder cadeautje willen bestellen voor een speciale gelegenheid, dan kan je daarvoor ook terecht op onze website www.treeoflife.love.
Pauline vindt het ook prachtig om met je aan tafel te gaan om te brainstormen over een op maat gemaakt partnerschap. Hiervoor kan je bellen met 06 11 49 41 82 of stuur je een mailtje naarinfo@treeoflife.love (let op: life is met een f en niet met een v!)
Tree of life is een project van Stichting Het Kan Wel! IBAN: NL51 TRIO 0197614892.
Stichting Het Kan Wel! is een ANBI, giften zijn dus fiscaal aftrekbaar.
Voor meer informatie over Tree of Life kunt u terecht op de website www.www.treeoflife.love of belt u 06 11 49 41 82.