mrs-unlimited-miranda-roijakkersOp vrijdagochtend 12 april 2019 organiseert Topshelf Media, wederom samen met Balboa Coaching & Hospitality, een Open Coffee Utrecht event. Dan staat Miranda Roijakkers van MRs Unlimited op het podium. Zij zal een interactieve groeisessie verzorgen. We gaan hierin met elkaar spreken over vertrouwen, verbinding en authentiek leven én werken. MRs Unlimited zorgt ervoor dat mensen en ondernemingen groeien, zodat we gelijkwaardig met elkaar kunnen leven en werken. Wij kennen Miranda als een enorm bevlogen en gedreven dame dus kom zeker netwerken en de sessie bijwonen.

Miranda Roijakkers

Foto: Miranda Roijakkers

Miranda is auteur van Ophelie, het boek wat zij 5 februari 2019 heeft gelanceerd voor een leven in vrijheid. Zij heeft dit boek geschreven vanuit haar levenswijsheid om eenzaamheid te voorkomen en te doorbreken.

Miranda is samen met Ophelie een inspirator om haar missie te volbrengen. Een missie waar we allemaal mee gebaat zijn omdat hier vele wereldvraagstukken mee opgelost worden.

Tijdens deze bijeenkomst word jij uitgenodigd om naar jezelf en jouw onderneming te kijken en zal haar nieuwe Cirkel van Groei gepresenteerd worden. De Cirkel van Groei waarbij communicatie en verbinding met jezelf de basis zijn voor het succes van jouw onderneming. Haar vorige Cirkel van Groei komt natuurlijk ook ter sprake, hierin zul je zien dat je zelf de basis bent van jouw leven en onderneming.

Miranda woont in Maarssen, ze heeft tot afgelopen juli in Brabant gewoond en nu haar vleugels gespreid om verder de wereld te gaan veroveren. Zij noemt zichzelf een wereldverbeteraar. En met zo’n missie kun je dat met een gerust hart bevestigen! Niet alleen Miranda zal er zijn, ook Ophelie zal haarzelf laten zien. Ophelie als zijnde het boek en het product. Het product waarvan nu nog niemand weet wat dat is maar waar we van kunnen zeggen dat het een kleurrijk geheel zal zijn.

Momenteel wordt er gewerkt aan het product Ophelie van het nieuwe merk. Ophelie zal daardoor volledig in het straatbeeld zichtbaar worden zodat het taboe rondom eenzaamheid transparant gemaakt wordt.

We vinden het erg fijn als jij op 12 april Ophelie komt bewonderen en een onderdeel wilt zijn van deze interactieve presentatie. Met elkaar interactief spreken over vertrouwen, verbinding en authentiek leven en werken, heb je er al zin in?

Zorg ervoor dat je pen en papier bij je hebt, enthousiasme én goede zin! Dan gaan wij zorgen voor een inspirerende ochtend. Graag tot dan!

 

Programma Netwerkbijeenkomst 12 april 2019

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Woord van welkom + aankondiging Miranda Roijakkers
09:30 – 10:30 uur: Groeisessie “Mensen en Ondernemingen: Authentiek leven en werken, vertrouwen en verbinding” met Miranda Roijakkers van MRs Unlimited en Ophelie
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting + optionele netwerklunch

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.

Plan hier jouw route.

Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!