De eerste netwerk- en inspiratiebijeenkomst na de zomerstop vindt dit keer niet plaats op de 2e vrijdagochtend maar op de 4e woensdagochtend 🙂

Aanmelden Open Coffee UtrechtOp woensdagochtend 25 september ben je vanaf 09:00 uur welkom. Tussen 09:30/10:30 uur staat Fabio D’Agata bij ons op het podium. Hij is oprichter en directeur van ‘SPAT verandert‘ en verzorgt een super interessante sessie over gedragsverandering.

Lezing Intelligent Bewegen

Hoe kan lichaamsbeweging bijdragen aan betere prestaties op je werk? Op deze vraag geeft Fabio D’Agata antwoord in zijn lezing over Intelligent Bewegen. Juist in een tijd waarin alles lijkt te draaien om denkwerk, is de grote winst te behalen met ons lichaam. Want ons lichaam is intelligenter dan je denkt. In plaats van wachten tot het tegen begint te sputteren en kapot gaat kun je het bewust inzetten en daarmee op een duurzame manier beter presteren.

Als directeur van zijn succesvolle bedrijf SPAT verandert en auteur van het boek Intelligent Bewegen is Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. In het bedrijfsleven genieten zijn lezingen, workshops en groepstrajecten enorme populariteit vanwege de nieuwe benadering en de grote uitwerking op de individu.

PROGRAMMA BIJEENKOMST WOENSDAG 25 SEPTEMBER 2019

09:00 – 09:25 uur: Inloop in het restaurant van Congres- en partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en Martin Planken van Topshelf Media

09:30 – 10:30 uur: woordje van welkom + lezing Intelligent Bewegen door Fabio D’Agata van SPAT Verandert

10:30 – 12:00 uur: netwerken + napraten met Fabio D’Agata tijdens kop koffie/thee in restaurant

12:00 uur: afsluiting + optioneel gebruik van bescheiden (netwerk)lunch

Locatie
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

logo t Veerhuis Nieuwegein

Site: http://www.tveerhuis.nl
Route: https://goo.gl/BcWN6w
Parkeren: kan voor de deur (gratis)
Openbaar vervoer: stopt praktisch voor de deur

Bedankt voor je interesse. Als je iets wilt delen, tips of suggesties hebt met betrekking tot bovenstaande, laat 't mij weten!

Met ondernemende groeten,

Martin H.C. Planken, BCom, NIMA-B
Internet Ondernemer
Oprichter / algemeen directeur Topshelf Media

"Your hungry, driven and creative marketing partner."
"Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere."

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!