Op vrijdagochtend 8 maart 2019 organiseert Topshelf Media, wederom samen met Balboa Coaching & Hospitality, een Open Coffee Utrecht meetup. Dan neemt Fred Beljaars van Baas in leiderschap ons mee in de wereld van het realiseren van je droom.

We hebben bijna allemaal een droom, iets wat we echt graag willen bereiken. Maar aan alleen een droom heb je niks. Die bestaat alleen in je hoofd. Een droom kun je pas waarmaken als je er een project van maakt en in actie komt. Voor een droom die groter is dan jezelf, zal je groter en anders moeten leren denken. Want je wilt niet je droom aanpassen aan jou, maar je wilt jezelf aanpassen aan jouw droom. Je hebt een krachtige mentale houding nodig. Je wilt in je eigen kracht komen te staan en je niet (meer) laten beïnvloeden door anderen. Je wilt in jezelf investeren en jezelf waardevoller maken, want jij bent de sleutel tot je eigen succes.

Foto: Fred Beljaars van Baas in Leiderschap

Het is onze missie om mensen terug te brengen naar de kern van wie ze in werkelijkheid zijn, zodat ze vanuit die positie kunnen gaan creëren wat ze echt graag willen. We helpen ze om zichzelf zo krachtig te maken, dat ze geen compromis hoeven te sluiten over hetgeen ze ambiëren.

Programma Netwerkbijeenkomst 8 maart 2019

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Woord van welkom + aankondiging Fred Beljaars
09:30 – 10:30 uur: Inspiratiesessie “Maak een project van je droom” met Fred Beljaars van Baas in leiderschap
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting + optionele netwerklunch

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.

Plan hier jouw route.

Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!