De vernieuwde website van ReLinked is vandaag Live gegaan! ReLinked B.V. gaf de opdracht voor een ’total makeover’ oftewel een redesign van www.relinked.nl. Wij mochten de site ook bouwen inclusief een content management systeem. Bovendien verzorgen wij ook de webhosting.
ReLinked is een uniek bedrijf dat trainingen geeft voor ondernemers, directeuren en managers die meer uit hun organisatie willen halen.

De nieuwe website van ReLinked.nl


Filosofie van ReLinked (door ReLinked)

Hans Groeneboer en Franklin den Bleker: eigenaren van ReLinked B.V.


Alles wat leeft verandert. Een maatschappij verandert als mensen veranderen. Daar ligt de grote passie van onze organisatie. Wij brengen mensen terug in hun kracht, die verloren was geraakt in de individualisering die plaatsvindt in onze samenleving. Mensen raakten hierdoor meer ik-gericht en minder wij-gericht. Daardoor dreigen ze de kracht van de verbinding te verliezen, met zichzelf en met anderen. Dit heeft een grote invloed op hun functioneren: stagnering van samenwerking, verhoging van het ziekteverzuim. Dit is de schaduwkant van het industriële tijdperk, dat ook de welvaart heeft gebracht. De toegenomen welvaart brengt echter niet altijd een verhoogd welzijn. We zien de extreme toename van het aantal echtscheidingen, stijging van suïcide, stijging van ziekteverzuim en daardoor dalende winstmarges.
Wij geloven dat de maatschappij toe is aan nieuwe paradigma’s. Mensen die hun kracht weer terug vinden in hun relaties. Zoals de beroemde filosoof Martin Buber al beweerde, “Ik word door jou”. Mensen komen tot betekenis in hun verbindingen en krijgen juist in deze verbindingen nieuwe kansen tot zelfvalidatie. ‘ReLinked’ werkt niet alleen met de functionele verbindingen binnen organisaties, maar richt zich ook op de relationele verbinding, waar de werkelijke verandering van mens en organisatie plaatsvindt.
De website voor ReLinked Events
Eerder werd de website voor ReLinked Events gelanceerd, zie www.ReLinkedEvents.nl. Op 19 september organiseerde ReLinked een zeilevent voor leiders en inspirators uit Nederland, aan boord van het luxe zeiljacht ’Hoop op Zegen’ om daar het gedachtegoed van ReLinked met de aanwezigen te delen. Tijdens de zeiltocht introduceerden zij de aanpak die ze ontwikkeld hebben op basis van het contextuele gedachtengoed, in Nederland gebracht door professor Nagy. Het draaide om een nieuwe dimensie van elkaar ontmoeten en het effect van de verbinding die daarbij tot stand komt. Hun toepassing van dit gedachtengoed in het zakenleven is uniek en zij weten hiermee organisaties in beweging te krijgen. Heeft u interesse? Laat het ReLinked dan even weten via info@relinked.nl.
Meer weten over webdevelopment, e-mailnieuwsbrieven of sociale media? Vul het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en ik bel u z.s.m.
Met sociale groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>